Benodigdheden

5 porties


  • Powerslim Balance spaghetti
  • 1 bakje magere kwark
  • 1 bakje Philadelphia light
  • 1 handje 20+ geraspte kaas
  • chilli saus
  • soja saus
  • olijfolie
  • peper
  • hamblokjes
  • 5 rode uien
  • 5 teentjes knoflook
  • bakje champignons
  • rucola sla

bereidingswijze


  1. Neem een grote pan met water en laat deze koken. Als deze al kokend is doe je voor 5 porties Ps spaghetti in de pan. ( deze mogen gerust 20 min koken. Ze kunnen niet kapot gaan en plakken niet aan de pan!)
  2. snij de uien knoflook en champignons in stukjes
  3. laat de olijfolie warm worden in een wokpan
  4. doe nu de knoflook in de wokpan en wacht tot deze goud van kleur worden.
  5. Nu kunnen de uien hamblokjes en de champignons worden toegevoegd.
  6. Doe nu het bakje kwark in een kom, samen met het bakje Philadelphia light, 2 eetlepels chili saus, 1 handje 20+ kaas, scheutje sojasaus en peper. ROEREN!
  7. Giet na 20 min of langer de spaghetti af in een vergiet, en doe nu alles samen in de wokpan. Meng het door elkaar tot één geheel.
  8. Maak je bordje en doe er wat rucola sla overheen.

Smakelijk !