Blij met je lijf !Aanbod:

- wekelijks gratis 60 minuten coaching

- multifunctioneel wegen

- afslankproducten PS

- balansproducten PS


PowerSlim

is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. Er is hierbij uitgegaan van de laatste wetenschappelijke inzichten.
Om optimaal resultaat te boeken, houdt PowerSlim rekening met de functie van verschillende voedingsstoffen. De producten bevatten weinig brandstoffen (koolhydraten) en veel bouwstoffen (eiwitten).


Zo worden vetreserves gebruikt als energiebron en blijft de spiermassa behouden.
Het programma kent drie fases, opgedeeld in zes stappen met circa zes eetmomenten per dag. Tijdens die momenten worden gangbare voedingsmiddelen vervangen door PowerSlim producten.


De eetmomenten worden aangevuld met diverse vlees- en vissoorten, eieren en lekker veel groenten!
Laten we eerlijk zijn: een goede balans tussen lekker en gezond leven vinden en vasthouden is soms moeilijk. Zeker wanneer anderen volop genieten van lekkere dingen. Een steuntje in de rug is dan een uitkomst, zodat je niet zwicht voor de verleidingen. PowerSlim biedt dat steuntje!


De beslissing om te gaan afvallen neem je niet zomaar. Je wilt ook geen energie verspillen en kosten maken voor een slechts tijdelijk resultaat.Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen.

PowerSlim is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten.
Nog een voorwaarde voor succes: het programma zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven.


BALANCE&COACHING
Ben je op gewicht en wil je dit graag op een MAKKELIJKE manier behouden. Maak kennis met onze prachtige Balance producten !

'Balance' in combinatie met onze kennis van voeding en eetgedrag zorgen ervoor dat jij een makkelijk te behouden eetpatroon aanleert en voor altijd af bent van dat vervelende jo-jo effect.

De Coaching is nu ook 1 keer per week.