Diana Vissers

Hallo, ik wil me graag even voorstellen aan jullie.

Ik ben Diana en samen met mijn man Christ en mijn twee kinderen wonen wij in Helmond.

Voordat ik mijn relaas op jullie los laat over hoe mijn overwinning voor mijzelf heeft plaats gevonden, wil ik jullie op de eerste plaats laten weten dat het geluk wat ik bij mezelf gevonden heb nu ik eenmaal slank ben niet onder woorden te brengen is. Maar ik kan jullie verzekeren, "HET VOELT GEWELDIG!"

Het heeft heel wat voeten in aarde nodig gehad om eindelijk te zeggen, ik voel me goed! Ongeveer 5 jaar geleden kwam José voor de eerste keer bepakt met die vreselijke weegschaal bij ons binnen. Samen met mijn man Christ wilden we de strijd aangaan om zo snel mogelijk mijn 30 kilo ballast van me af te gooien. Ik dacht destijds dan ook echt dat ik helemaal "genezen" zou zijn als ik eenmaal weer slank was. Dit heeft José mij al snel uit mijn hoofd gepraat en heeft zij mij doen beseffen dat niet het behalen van, maar het werken aan verandering van je eetpatroon er voor gaat zorgen dat ik niet alleen slank ben, maar het ook blijf. Mijn eetpatroon is hier zo dusdanig door verandert dat ik me durf te laten zien op de site van Julia en José en hard durf te roepen, "IK WORD NOOIT MEER DIK!!!"

Hopelijk kan ik een voorbeeld zijn voor al die mensen die niet in zichzelf geloven maar O zo sterk verlangen naar een goed gevoel over hun lichaam. Als ik het kan dan kun jij het ook! Kies voor jezelf!!


Liefs Diana Vissers

  • Kleding MC Company Panningen


Lucienne

Graag wil ik mijn ervaring met jullie delen waarom ik koos voor Slim Mental Coaching.
Na het aankomen van meer dan tien kilo werd het hoog tijd om terug het gewicht te behalen van enkele jaren geleden.
Dit op eigen houtje doen was voor mij geen optie. Zodoende heb ik gekozen voor Slim Mental Coaching. Door de geweldige ondersteuning die ik gekregen heb van Julia, kan ik nu met trots zeggen dat ik op mijn gewenste gewicht ben. Door mijn levensstijl over een andere boeg te gooien en de heerlijke recepten, mede door het fijne advies voel ik me nu veel gezonder. Eindelijk geen een opgeblazen gevoel meer. Iets waar velen zich in zullen herkennen.

Geen dag honger geleden. Als er al eens een dipje was kon ik op het goede advies van Slim Mental Coaching rekenen.
Ik ben zeer tevreden dat ik het lef gehad heb om voor mezelf een gezonder leven aan te meten. Dit kon alleen maar met de ondersteuning en het advies wat ik kreeg. Dus als je enkele of meerdere kilo’s kwijt wil,
aarzel dan niet en ga voor jezelf! Dankjewel Julia en José voor jullie persoonlijke aanpak. Ik ben een tevreden mens.

Sanne

In 35 weken - 35 kilo! Ik voel me een ander mens!


Al mijn hele leven kamp ik met overgewicht. Al verschillende keren ben ik gewicht verloren door op dieet te gaan, maar dit zat er net zo snel ook weer aan. Ik was er klaar mee! Al een tijdje wilde ik gewicht verliezen, maar het lukte mij niet om mijn leefstijl en voeding te veranderen op eigen kracht. Ik had iets nodig wat me een zetje zou geven.. maar wat?


Ik zag Powerslim voorbij komen bij een kennis op facebook. Zou dit dan iets voor mij zijn? Maar wat is het precies? Begin december 2019 nam ik de stap en heb ik Jose gebeld voor een intakegesprek.

Tijdens het eerste weegmoment woog ik 109.9 kilo. Ik was zo vastberaden om iets aan mijn gewicht te gaan doen dat ik meteen gestart ben. Waarom wachten en al die kilo’s erbij eten tijdens de feestdagen! Nee dat wilde ik niet meer!

Zo gezegd, zo gedaan. Na het starterspakket en een periode van proeven van allerlei soorten warme maaltijden, ontbijt/lunches, desserts, snacks etc. had ik door welke powerslim producten mij een goed gevoel gaven.

Producten die lekker zijn, waar ik van mag genieten en ook nog mee afval! Dat gaf mij een boost! Ik ben gek op toetjes en zoetigheid en geniet veel minder van warm eten. Ik lust weinig van de warme maaltijden, waardoor ik weinig variatie had ik mijn avondeten. Samen met Jose heb ik gekeken naar de maaltijden die ik wel lustte van powerslim en hoe ik hier toch van kon genieten en variëren.

De kilo’s vlogen er al snel af en dit gaf mij weer motivatie om door te gaan!


Mijn streefgewicht was 78 kilo. Als ik maar al onder de 80 zou zijn, want dat was mij al jaren niet meer gelukt!

Eenmaal bij de 78 kilo bedacht ik me dat ik ook wel door kon gaan tot 75 kilo. Het gaat immers toch zo goed! Tijdens de laatste kilo’s breekt ook de zomervakantie aan. Spannend, want hoe ga ik dat aanpakken? Bbq-en, ijsjes, warm weer en geen zin om te koken….

Jose heeft me hier doorheen geholpen! We hebben gesproken over deze moeilijke momenten. Wat als er een bbq is. Wat mag ik dan eten? Welke keuzes zijn verantwoord en gezond, maar vooral ook lekker? Hierdoor is het mij gelukt om tijdens de zomervakantie met al die extraatjes op gewicht te kunnen blijven.


Na de zomervakantie heb ik mijn nieuwe leefstijl weer opgepakt en vlogen de laatste kilo’s eraf. Nu kan ik met trots zeggen: Het is mij gelukt!! Ik weeg 75 kilo!

Als ik foto’s van mezelf terugzie van 1 jaar geleden dan zie ik een ander mens. Ik voel me fitter, heb meer conditie en kan weer actief meespelen met mijn kinderen van 3 en 5 jaar. 1 ding weet ik zeker: Ik wil zeker niet meer terug naar de 109.9 kilo!

Ik heb geleerd dat ik best een keer iets lekkers mag eten, maar met mate. Ik kies nu veel bewuster wanneer ik mezelf dit toelaat. En stel mezelf de vraag of ik het echt heel erg lekker vind of dat ik er gewoon zin in heb.


Dit Powerslim avontuur heeft me nu al veel bewuster gemaakt wat ik mag en kan eten en hoe ik toch kan genieten zonder blijvend in gewicht aan te komen!

Op gewicht blijven is altijd moeilijk voor me geweest, maar ik heb er vertrouwen in dat ik met de tips van Jose deze moeilijke fase ga doorlopen en eindelijk voor het eerst in mijn leven stabiel kan blijven!


Groetjes Sanne Teeuwen-Crijns

12 augustus 2019


Hoi ik ben Yvonne

-12 kilo in 13 weken


Samen met mijn lieve coach José heb ik in 13 weken tijd mijn streefgewicht behaald.

Drie jaar geleden ben ik gestopt met roken, dit gaf de nodige kilo's. Daarbij heb ik al jaren last van PDS prikkelbare darm syndroom. Daardoor had ik enorm veel last van dat opgeblazen gevoel. Ik had al van alles geprobeerd maar tevergeefs...

Toen kwam José op mijn pad. Ik dacht bij mezelf... Deze poging waag ik nog en dat is dan ook echt gelijk mijn laatste poging. Natuurlijk was ik sceptisch. Ik was helemaal klaar om van alles maar te proberen om zo weer een met een teleurstelling te moeten dealen. Maar José wist mij te overtuigen.

EN KIJK MIJ NU, 13 WEKEN LATER!!!

Ik voel me slank fit zelfverzekerd en helemaal happy. Er is geen sprake meer van een opgeblazen gevoel. En ik hoef zelfs mijn medicijnen voor mijn PDS ( Prikkelbare darm syndroom ) niet meer te slikken. Ik heb er simpelweg geen last meer van!

Koken doe ik nu ook erg graag! Ik had nooit gedacht dit ooit van mezelf te kunnen zeggen. Ik maak nu heerlijke gerechten klaar! En het mooiste van alles is dat ik me enorm gezond voel.

Dus al met al een super resultaat. En ik raad Slim Mental Coaching aan voor mensen die net als mij dealen met PDS.

José, bedankt voor de steun de kennis en vooral het terug geven van mijn leuke gezonde ik.


Miranda de Laat


Ik ben miranda de Laat, en ben zo'n 6 weken geleden begonnen bij slim mental coaching. Vele mensen die me kennen vragen zich af, waarom?? Nou, omdat m'n dochter op een dag aan me vroeg of ik een baby kreeg. Toen besefte ik dat ik er echt wat aan moest doen.... Na vaak zelf proberen ging het 2 dagen goed, en ging ik weer door met m'n slechte gewoontes.


Uiteindelijk had ik een stok achter de deur nodig en ben naar Julia gegaan. Een lieve meid die je een goede begeleiding en advies geeft. Het dieet zelf is super! Lekker! En makkelijk... Heerlijke recepten lekkere snacks en koekjes, en veel variatie.

Nu zijn we 6 weken verder en 7,5 kilo lichter. En trots op mezelf!!!!
Verder zou ik iedereen kunnen aanraden die gewicht wil verliezen, naar Slim Mental Coaching te gaan.....


De geweldige styling : MC Company Budel


Jozien Geurtjens AL EEN  JAAR IN BALANS!!

Met trots kan ik zeggen :

- 30 kilo in 30 weken !

De coaching is voor mij het meest belangrijke geweest naar de reis naar mijn streefgewicht. Het was heel leuk om de Powerslim producten te leren kennen. Ik heb opnieuw leren koken op een hele andere manier. Ik dacht dat ik het altijd goed deed... Maar het kan anders en BETER !

Daarintegen was het een emotionele en zware reis. Het is niet makkelijk voor mij geweest omdat ik een afwijking heb in mijn benen waardoor vetcellen zich blijven ontwikkelen. Hierdoor blijven mijn benen doorgroeien... Ik heb alles geprobeerd maar niks hielp.

Dankzij Slim Mental Coaching zijn mijn benen enorm veel smaller geworden. Dat ik de centimeters niet meer geloofde.

Ik voel mij een ander mens, plus mijn aandoening is niet hopeloos. José heeft mij geholpen dit feitelijk te maken.

Ik ben haar hier eeuwig danbaar voor. EN IK BLIJF KOMEN :)

Ine


Anke Smits


Hallo, ik ben Anke

Wat heerlijk dat ik mijn plek gevonden heb. Mijn plek bij Slim Mental Coaching waardoor ik wekelijks wel 1 uur heb moeten rijden. Maar wat doe ik dit graag, inmiddels mijn streefgewicht bereikt en mijn plaats op de Wall of Fame verdient bij Julia en José. Voor het eerst heb ik er vertrouwen in dat ik ook op gewicht zal blijven. De komende 4 jaar sta ik onder een strenge controle bij Julia en José door een wekelijks gratis weegmoment en de peptalk die hierbij nodig is. Ik voel me nu compleet en gelukkig, dit alles door de super begeleiding van SMC

Wat mij bij jou gebracht heeft komt door jou mails, die kreeg ik nog omdat ik in het verleden bij jou ww heb gedaan. Mijn motivatie was wel dat ik er nu voor 100% achter sta en er nu ook geen moeite mee heb gehad om door te gaan omdat de recepten gewoon lekker en gemakkelijk zijn. En natuurlijk alle tips en adviezen van jullie 😉😁
Ria Vullings

Het leek een gebed zonder eind maar door de terriër José die me met de haren erbij sleepte heb ik precies binnen een jaar mijn streefgewicht gehaald.
Ik wilde zeker 10 kilo kwijt. Voor mijn lengte van 1.56 is dat best veel. Ik voelde me echt dik en log.
P.S. is wel prijzig maar zo gevarieerd en lekker dat je het makkelijk volhoudt. José zei altijd: Kijk wat het je brengt. En volg nu precies het boek en ben niet eigenwijs. Doordat ik veel met voeding bezig ben geweest (had een eigen kookstudio) dacht ik wel wat variatie in te kunnen brengen.
Uiteindelijk ben ik veel zelfbewuster gaan eten. Zeg al een jaar " nee" tegen alle gebak, heb maar twee keer frites gehaald in één jaar en ga iedere dag 5 km lopen met mijn hond. Letten op koolhydraten is een tweede natuur geworden. Groenten eet ik graag en veel. Ik voel me bevrijd van mijn kilo s, stukken mooier doordat ik maat 38/40 heb en veel kleren mij leuk passen ondanks mijn leeftijd van 67!
Maar bovenal heb ik het voor mezelf gedaan . Ik heb mezelf gegund slank en mooi te zijn dank zij P.S en José!


Evi de Kleijne

Ik wilde mij niet meer onzeker voelen over mijn lichaam.

In mijn beleving had ik al alles gedaan om gewicht te verliezen maar niets was genoeg. 4 kg en verder kwam ik niet.

Ik ben voor een andere levensstijl gegaan. Ergens nog met een deel ongeloof, want ik had al zoveel geprobeerd... Maar samen met José, en de producten van Powerslim is het mij toch gelukt. Die laatste 15 kilo IS ERAF !! Nog jaren blijf ik gratis onder controle bij SLim Mental Coaching. Dat geeft mij een veilig gevoel. Ik wordt niet losgelaten na het behalen van mijn streefgewicht ! Ik zal nu altijd slank blijven!

Mijn vriend en ik zijn Prins en Prinses carnaval, dus ons leven staat helemaal op z'n kop. Ik geniet zelfs om in het middelpunt te staan, dit heb ik nooit eerder durven dromen. Nu maak ik de juiste keuzes zonder enig gevoel van belemmering.  

Bedankt José.


Nel Maanders

-15 kilo in 5 maanden.

Hartstikke goed gedaan!


Leenette Hendriks

Ik ben vrolijker, en fitter en ben 100% Blij met mijn lijf! Ik ben trots op mijn prestatie. Ook is er geen sprake van een jo-jo effect. Dit omdat ik tijdens deze belangrijke balans fase nog steeds de juiste begeleiding krijg.


Wat me erg goed is bevallen is dat het 'dieet' perfect te combineren is met mijn drukke leven !


Hanneke Vullings

Al een tijdje zat ik niet meer lekker in mijn vel ik had weinig energie en zowel werk op het werk als privé kon mijn zelfvertrouwen wel een ‘boost’ gebruiken.

Na heel veel aarzeling heb ik uiteindelijk de stap gezet om met Slim Mental Coaching te starten. Deze eerste stap was de moeilijkste. Daarna ging het afvallen bijna vanzelf. Met begeleiding en producten van Powerslim is het gemakkelijk vol te houden, zonder honger en bovendien merk je SNEL RESULTAAT.

PRECIES WAT IK NODIG HAD! Door de begeleiding nadat ik mijn streefgewicht heb bereikt, lukt het goed om mijn nieuwe levensstijl vast te houden.

Ik weet hoe ik in balans kan blijven en voel me weer ENERGIEK !


Brenda Bakker


Slim Mental Coaching heeft mij geholpen om van die overbodige kilo's af te komen! Door middel van de enthousiaste en eerlijke coaching en de goede tips blijf je lekker eten en is het geen straf om weer naar José te mogen!

SMC heeft veel services die allemaal vrijblijvend en hartstikke fijn zijn. Zelf heb ik enorm veel steun gehad aan het feit dat ik altijd een appje of een telefoontje mocht doen wanneer ik dit nodig had. Ze stond 24/7 voor me klaar. Ook vond ik het geweldig om verwend te worden met een make-over en de fotoshoot !

Die kilo's blijven er af !!

Het programma is makkelijk te volgen. plus ik mag nog 4 jaar vrijblijvend langskomen voor de nodige coaching.

Nu ik mijn streefgewicht eindelijk na jaren jo-jo'en heb gehaald en blijf houden voel ik me een heel ander mens.

Zelfverzekerd en vitaler.

Ine Janssen

Ine Janssen, mooie lieve vrouw die haar zelf weer ziet! Een geslaagde make-over van binnen en buiten. Echt een super SMC’er ! Ze is weer Zelfverzekerd fit en gelukkig met haarzelf.


-17 kilo
We zijn mega trots ! Hier doen we het voor !

Jozien Geurtjens

Met trots kan ik zeggen :

- 30 kilo in 30 weken !

De coaching is voor mij het meest belangrijke geweest naar de reis naar mijn streefgewicht. Het was heel leuk om de Powerslim producten te leren kennen. Ik heb opnieuw leren koken op een hele andere manier. Ik dacht dat ik het altijd goed deed... Maar het kan anders en BETER !

Daarintegen was het een emotionele en zware reis. Het is niet makkelijk voor mij geweest omdat ik een afwijking heb in mijn benen waardoor vetcellen zich blijven ontwikkelen. Hierdoor blijven mijn benen doorgroeien... Ik heb alles geprobeerd maar niks hielp.

Dankzij Slim Mental Coaching zijn mijn benen enorm veel smaller geworden. Dat ik de centimeters niet meer geloofde.

Ik voel mij een ander mens, plus mijn aandoening is niet hopeloos. José heeft mij geholpen dit feitelijk te maken.

Ik ben haar hier eeuwig danbaar voor. EN IK BLIJF KOMEN :)