Evi de Kleijne

Ik wilde mij niet meer onzeker voelen over mijn lichaam.

In mijn beleving had ik al alles gedaan om gewicht te verliezen maar niets was genoeg. 4 kg en verder kwam ik niet.

Ik ben voor een andere levensstijl gegaan. Ergens nog met een deel ongeloof, want ik had al zoveel geprobeerd... Maar samen met José, en de producten van Powerslim is het mij toch gelukt. Die laatste 15 kilo IS ERAF !! Nog jaren blijf ik gratis onder controle bij SLim Mental Coaching. Dat geeft mij een veilig gevoel. Ik wordt niet losgelaten na het behalen van mijn streefgewicht ! Ik zal nu altijd slank blijven!

Mijn vriend en ik zijn Prins en Prinses carnaval, dus ons leven staat helemaal op z'n kop. Ik geniet zelfs om in het middelpunt te staan, dit heb ik nooit eerder durven dromen. Nu maak ik de juiste keuzes zonder enig gevoel van belemmering.  

Bedankt José.


Leenette Hendriks

Ik ben vrolijker, en fitter en ben 100% Blij met mijn lijf! Ik ben trots op mijn prestatie. Ook is er geen sprake van een jo-jo effect. Dit omdat ik tijdens deze belangrijke balans fase nog steeds de juiste begeleiding krijg.


Wat me erg goed is bevallen is dat het 'dieet' perfect te combineren is met mijn drukke leven !


Hanneke Vullings

Al een tijdje zat ik niet meer lekker in mijn vel ik had weinig energie en zowel werk op het werk als privé kon mijn zelfvertrouwen wel een ‘boost’ gebruiken.

Na heel veel aarzeling heb ik uiteindelijk de stap gezet om met Slim Mental Coaching te starten. Deze eerste stap was de moeilijkste. Daarna ging het afvallen bijna vanzelf. Met begeleiding en producten van Powerslim is het gemakkelijk vol te houden, zonder honger en bovendien merk je SNEL RESULTAAT.

PRECIES WAT IK NODIG HAD! Door de begeleiding nadat ik mijn streefgewicht heb bereikt, lukt het goed om mijn nieuwe levensstijl vast te houden.

Ik weet hoe ik in balans kan blijven en voel me weer ENERGIEK !


Brenda Bakker


Slim Mental Coaching heeft mij geholpen om van die overbodige kilo's af te komen! Door middel van de enthousiaste en eerlijke coaching en de goede tips blijf je lekker eten en is het geen straf om weer naar José te mogen!

SMC heeft veel services die allemaal vrijblijvend en hartstikke fijn zijn. Zelf heb ik enorm veel steun gehad aan het feit dat ik altijd een appje of een telefoontje mocht doen wanneer ik dit nodig had. Ze stond 24/7 voor me klaar. Ook vond ik het geweldig om verwend te worden met een make-over en de fotoshoot !

Die kilo's blijven er af !!

Het programma is makkelijk te volgen. plus ik mag nog 4 jaar vrijblijvend langskomen voor de nodige coaching.

Nu ik mijn streefgewicht eindelijk na jaren jo-jo'en heb gehaald en blijf houden voel ik me een heel ander mens.

Zelfverzekerd en vitaler.

Ine Janssen

Ine Janssen, mooie lieve vrouw die haar zelf weer ziet! Een geslaagde make-over van binnen en buiten. Echt een super SMC’er ! Ze is weer Zelfverzekerd fit en gelukkig met haarzelf.


-17 kilo
We zijn mega trots ! Hier doen we het voor !

Jozien Geurtjens

Met trots kan ik zeggen :

- 30 kilo in 30 weken !

De coaching is voor mij het meest belangrijke geweest naar de reis naar mijn streefgewicht. Het was heel leuk om de Powerslim producten te leren kennen. Ik heb opnieuw leren koken op een hele andere manier. Ik dacht dat ik het altijd goed deed... Maar het kan anders en BETER !

Daarintegen was het een emotionele en zware reis. Het is niet makkelijk voor mij geweest omdat ik een afwijking heb in mijn benen waardoor vetcellen zich blijven ontwikkelen. Hierdoor blijven mijn benen doorgroeien... Ik heb alles geprobeerd maar niks hielp.

Dankzij Slim Mental Coaching zijn mijn benen enorm veel smaller geworden. Dat ik de centimeters niet meer geloofde.

Ik voel mij een ander mens, plus mijn aandoening is niet hopeloos. José heeft mij geholpen dit feitelijk te maken.

Ik ben haar hier eeuwig danbaar voor. EN IK BLIJF KOMEN :)