Hoi ik ben Yvonne

-12 kilo in 13 weken


Samen met mijn lieve coach José heb ik in 13 weken tijd mijn streefgewicht behaald.

Drie jaar geleden ben ik gestopt met roken, dit gaf de nodige kilo's. Daarbij heb ik al jaren last van PDS prikkelbare darm syndroom. Daardoor had ik enorm veel last van dat opgeblazen gevoel. Ik had al van alles geprobeerd maar tevergeefs...

Toen kwam José op mijn pad. Ik dacht bij mezelf... Deze poging waag ik nog en dat is dan ook echt gelijk mijn laatste poging. Natuurlijk was ik sceptisch. Ik was helemaal klaar om van alles maar te proberen om zo weer een met een teleurstelling te moeten dealen. Maar José wist mij te overtuigen.

EN KIJK MIJ NU, 13 WEKEN LATER!!!

Ik voel me slank fit zelfverzekerd en helemaal happy. Er is geen sprake meer van een opgeblazen gevoel. En ik hoef zelfs mijn medicijnen voor mijn PDS ( Prikkelbare darm syndroom ) niet meer te slikken. Ik heb er simpelweg geen last meer van!

Koken doe ik nu ook erg graag! Ik had nooit gedacht dit ooit van mezelf te kunnen zeggen. Ik maak nu heerlijke gerechten klaar! En het mooiste van alles is dat ik me enorm gezond voel.

Dus al met al een super resultaat. En ik raad Slim Mental Coaching aan voor mensen die net als mij dealen met PDS.

José, bedankt voor de steun de kennis en vooral het terug geven van mijn leuke gezonde ik.


Miranda de Laat


Ik ben miranda de Laat, en ben zo'n 6 weken geleden begonnen bij slim mental coaching. Vele mensen die me kennen vragen zich af, waarom?? Nou, omdat m'n dochter op een dag aan me vroeg of ik een baby kreeg. Toen besefte ik dat ik er echt wat aan moest doen.... Na vaak zelf proberen ging het 2 dagen goed, en ging ik weer door met m'n slechte gewoontes.


Uiteindelijk had ik een stok achter de deur nodig en ben naar Julia gegaan. Een lieve meid die je een goede begeleiding en advies geeft. Het dieet zelf is super! Lekker! En makkelijk... Heerlijke recepten lekkere snacks en koekjes, en veel variatie.

Nu zijn we 6 weken verder en 7,5 kilo lichter. En trots op mezelf!!!!
Verder zou ik iedereen kunnen aanraden die gewicht wil verliezen, naar Slim Mental Coaching te gaan.....


De geweldige styling : MC Company Budel


Jozien Geurtjens AL EEN  JAAR IN BALANS!!

Met trots kan ik zeggen :

- 30 kilo in 30 weken !

De coaching is voor mij het meest belangrijke geweest naar de reis naar mijn streefgewicht. Het was heel leuk om de Powerslim producten te leren kennen. Ik heb opnieuw leren koken op een hele andere manier. Ik dacht dat ik het altijd goed deed... Maar het kan anders en BETER !

Daarintegen was het een emotionele en zware reis. Het is niet makkelijk voor mij geweest omdat ik een afwijking heb in mijn benen waardoor vetcellen zich blijven ontwikkelen. Hierdoor blijven mijn benen doorgroeien... Ik heb alles geprobeerd maar niks hielp.

Dankzij Slim Mental Coaching zijn mijn benen enorm veel smaller geworden. Dat ik de centimeters niet meer geloofde.

Ik voel mij een ander mens, plus mijn aandoening is niet hopeloos. José heeft mij geholpen dit feitelijk te maken.

Ik ben haar hier eeuwig danbaar voor. EN IK BLIJF KOMEN :)

Anke Smits


Hallo, ik ben Anke

Wat heerlijk dat ik mijn plek gevonden heb. Mijn plek bij Slim Mental Coaching waardoor ik wekelijks wel 1 uur heb moeten rijden. Maar wat doe ik dit graag, inmiddels mijn streefgewicht bereikt en mijn plaats op de Wall of Fame verdient bij Julia en José. Voor het eerst heb ik er vertrouwen in dat ik ook op gewicht zal blijven. De komende 4 jaar sta ik onder een strenge controle bij Julia en José door een wekelijks gratis weegmoment en de peptalk die hierbij nodig is. Ik voel me nu compleet en gelukkig, dit alles door de super begeleiding van SMC

Wat mij bij jou gebracht heeft komt door jou mails, die kreeg ik nog omdat ik in het verleden bij jou ww heb gedaan. Mijn motivatie was wel dat ik er nu voor 100% achter sta en er nu ook geen moeite mee heb gehad om door te gaan omdat de recepten gewoon lekker en gemakkelijk zijn. En natuurlijk alle tips en adviezen van jullie 😉😁
Ria Vullings

Het leek een gebed zonder eind maar door de terriër José die me met de haren erbij sleepte heb ik precies binnen een jaar mijn streefgewicht gehaald.
Ik wilde zeker 10 kilo kwijt. Voor mijn lengte van 1.56 is dat best veel. Ik voelde me echt dik en log.
P.S. is wel prijzig maar zo gevarieerd en lekker dat je het makkelijk volhoudt. José zei altijd: Kijk wat het je brengt. En volg nu precies het boek en ben niet eigenwijs. Doordat ik veel met voeding bezig ben geweest (had een eigen kookstudio) dacht ik wel wat variatie in te kunnen brengen.
Uiteindelijk ben ik veel zelfbewuster gaan eten. Zeg al een jaar " nee" tegen alle gebak, heb maar twee keer frites gehaald in één jaar en ga iedere dag 5 km lopen met mijn hond. Letten op koolhydraten is een tweede natuur geworden. Groenten eet ik graag en veel. Ik voel me bevrijd van mijn kilo s, stukken mooier doordat ik maat 38/40 heb en veel kleren mij leuk passen ondanks mijn leeftijd van 67!
Maar bovenal heb ik het voor mezelf gedaan . Ik heb mezelf gegund slank en mooi te zijn dank zij P.S en José!


Evi de Kleijne

Ik wilde mij niet meer onzeker voelen over mijn lichaam.

In mijn beleving had ik al alles gedaan om gewicht te verliezen maar niets was genoeg. 4 kg en verder kwam ik niet.

Ik ben voor een andere levensstijl gegaan. Ergens nog met een deel ongeloof, want ik had al zoveel geprobeerd... Maar samen met José, en de producten van Powerslim is het mij toch gelukt. Die laatste 15 kilo IS ERAF !! Nog jaren blijf ik gratis onder controle bij SLim Mental Coaching. Dat geeft mij een veilig gevoel. Ik wordt niet losgelaten na het behalen van mijn streefgewicht ! Ik zal nu altijd slank blijven!

Mijn vriend en ik zijn Prins en Prinses carnaval, dus ons leven staat helemaal op z'n kop. Ik geniet zelfs om in het middelpunt te staan, dit heb ik nooit eerder durven dromen. Nu maak ik de juiste keuzes zonder enig gevoel van belemmering.  

Bedankt José.


Nel Maanders

-15 kilo in 5 maanden.

Hartstikke goed gedaan!


Leenette Hendriks

Ik ben vrolijker, en fitter en ben 100% Blij met mijn lijf! Ik ben trots op mijn prestatie. Ook is er geen sprake van een jo-jo effect. Dit omdat ik tijdens deze belangrijke balans fase nog steeds de juiste begeleiding krijg.


Wat me erg goed is bevallen is dat het 'dieet' perfect te combineren is met mijn drukke leven !


Hanneke Vullings

Al een tijdje zat ik niet meer lekker in mijn vel ik had weinig energie en zowel werk op het werk als privé kon mijn zelfvertrouwen wel een ‘boost’ gebruiken.

Na heel veel aarzeling heb ik uiteindelijk de stap gezet om met Slim Mental Coaching te starten. Deze eerste stap was de moeilijkste. Daarna ging het afvallen bijna vanzelf. Met begeleiding en producten van Powerslim is het gemakkelijk vol te houden, zonder honger en bovendien merk je SNEL RESULTAAT.

PRECIES WAT IK NODIG HAD! Door de begeleiding nadat ik mijn streefgewicht heb bereikt, lukt het goed om mijn nieuwe levensstijl vast te houden.

Ik weet hoe ik in balans kan blijven en voel me weer ENERGIEK !


Brenda Bakker


Slim Mental Coaching heeft mij geholpen om van die overbodige kilo's af te komen! Door middel van de enthousiaste en eerlijke coaching en de goede tips blijf je lekker eten en is het geen straf om weer naar José te mogen!

SMC heeft veel services die allemaal vrijblijvend en hartstikke fijn zijn. Zelf heb ik enorm veel steun gehad aan het feit dat ik altijd een appje of een telefoontje mocht doen wanneer ik dit nodig had. Ze stond 24/7 voor me klaar. Ook vond ik het geweldig om verwend te worden met een make-over en de fotoshoot !

Die kilo's blijven er af !!

Het programma is makkelijk te volgen. plus ik mag nog 4 jaar vrijblijvend langskomen voor de nodige coaching.

Nu ik mijn streefgewicht eindelijk na jaren jo-jo'en heb gehaald en blijf houden voel ik me een heel ander mens.

Zelfverzekerd en vitaler.

Ine Janssen

Ine Janssen, mooie lieve vrouw die haar zelf weer ziet! Een geslaagde make-over van binnen en buiten. Echt een super SMC’er ! Ze is weer Zelfverzekerd fit en gelukkig met haarzelf.


-17 kilo
We zijn mega trots ! Hier doen we het voor !

Jozien Geurtjens

Met trots kan ik zeggen :

- 30 kilo in 30 weken !

De coaching is voor mij het meest belangrijke geweest naar de reis naar mijn streefgewicht. Het was heel leuk om de Powerslim producten te leren kennen. Ik heb opnieuw leren koken op een hele andere manier. Ik dacht dat ik het altijd goed deed... Maar het kan anders en BETER !

Daarintegen was het een emotionele en zware reis. Het is niet makkelijk voor mij geweest omdat ik een afwijking heb in mijn benen waardoor vetcellen zich blijven ontwikkelen. Hierdoor blijven mijn benen doorgroeien... Ik heb alles geprobeerd maar niks hielp.

Dankzij Slim Mental Coaching zijn mijn benen enorm veel smaller geworden. Dat ik de centimeters niet meer geloofde.

Ik voel mij een ander mens, plus mijn aandoening is niet hopeloos. José heeft mij geholpen dit feitelijk te maken.

Ik ben haar hier eeuwig danbaar voor. EN IK BLIJF KOMEN :)