Persoonlijke ervaring van één van onze toppers!

'Ten eerste heeft ze de -3 kilo in twee weken challange hartstikke mooi gehaald!! GEFELICITEERD!!!'

“Wanneer je je voor het eerst begrepen voelt.”

Toen ik voor de intake bij José van Slim Mental Coaching kwam, was dit vooral om eens te horen waarom Powerslim anders is dan al het andere wat ik al geprobeerd heb. Nooit ben ik echt gezet geweest, maar heb ook nooit ECHT lekker in mijn vel gezeten.

Begin September 2018 had ik mijn intake bij José. En ik heb me nooit bij geen enkele coach zo begrepen gevoeld dan bij Slim Mental Coaching. Waarom? Alle valkuilen die iedere vrouw met fulltime baan en/of gezin herkend, worden benoemd en buitenspel gezet. Volle kracht ben ik gestart, niet wetende dat ik zwanger was van onze 2e dochter. Tijdens mijn zwangerschap hebben we het programma op een laag pitje gezet, maar iedere week mocht ik komen wegen om ook tijdens mijn zwangerschap mijn gewicht onder controle te houden. Nu mijn 2e dochter begin juni geboren is, is het tijd voor mij. De zwangerschapskilo’s eraf en het doel wat ik in september 2018 voor ogen had te behalen.

Powerslim is ideaal voor mij, als vrouw die snel door de mand valt op een feestje of in de altijd moeilijke weekenden, en wanneer je moe bent om toch die ‘slechte snabbel’ te pakken. Omdat alle producten zo lekker zijn en je eindeloos kunt variëren mis ik het gesnabbel en het frietjespeciaal op zondag totaal NIET!

Dit samen met de goede (mentale) coaching van José en Julia blijf ik gemotiveerd en merk ik dat ik nu meer gedreven ben dan ooit om niet alleen mijn doel te behalen maar om mijn complete levensstijl aan te passen. Ik heb meer energie en voel me super zeker en prettig bij deze manier van voeding, en het allergrootste pluspunt voor mij: gestructureerd eten. Voor mij gaat het al mis als ik echt moet na gaan denken wat ik voor gezond gerecht ga bereiden. Powerslim maakt dit super makkelijk, EN je staat NIET uren per dag in de keuken om gezonde gerechten en tussendoortjes te bereiden.


Met Slim Mental Coaching is er ECHT geen excuus meer om niet voor jezelf te kiezen.