Blij met je lijf !

Het eerste consult – intake

In het eerste gesprek verzamel ik informatie over je verwachtingen, doelen, mogelijke klachten, eetgewoonten en persoonlijke omstandigheden. Aan de hand van deze gegevens stel ik een behandelplan en een dieetadvies op.
Nadat ik je voeding heb nagevraagd zal ik uitleg geven over gezonde voeding, wat doen voedingsstoffen in uw lichaam, enz. enz.
Aan de hand van hetgeen wat jij mij verteld zal ik een persoonlijk dieetadvies op maat maken en deze krijg je toegestuurd.

Succesvol afvallen

Als afslank coach hebben wij vele successen en ervaring met voedingsadvies op basis van een koolhydraatbeperking.
Middels het PowerSlim programma is dit eenvoudig te bereiken.
Een kickstart naar een gezonde leefstijl.

Vervolg consult

In de volgende gesprekken wordt je begeleid bij het opvolgen van je dieetadvies. Je krijgt suggesties over hoe je jouw eetgewoonten het beste kunt veranderen. Ook zal ik wanneer nodig tips en advies geven voor speciale gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan uit eten gaan, feestjes en vakanties.

Tijdens deze vervolg consulten bespreken we wat er goed ging of wat juist niet. En natuurlijk de reden achter het antwoord. Zodat we eventueel het advies kunnen bijstellen om zo een passend voedingspatroon voor jou te vinden.

Werkwijze


Slim Mental Coaching helpt jou het gewenste gewicht te verliezen. Wie zijn wij? Moeder en dochter met dezelfde passie, mensen hun ideaal

gewicht te laten bereiken! Zelf hebben wij ons al jaren verdiept in een gezonde levensstijl. En willen wij onze kennis met iedereen delen. Je wordt begeleid zolang jij dit nodig hebt, in fases gaan wij samen een nieuw leven creééren.

We blijven voor je klaar staan zolang jij dit nodig hebt. Samen met het concept van PowerSlim zorgen wij voor een leuke gezonde levenswijze.


Voor meer informatie neem dan direct contact met ons op!