'Gemiddeld viel ik elke week 1 kilo af. Vanaf de eerste dag vond ik het prima vol te houden'
Yvonne Sijben
SMC'er

PS. food and lifestyle

Wil jij al langere tijd gezond leven, maar weet je niet goed hoe? Verval je telkens opnieuw in een ongezond eetpatroon? Samen met PowerSlim krijg je grip op een gezonde lifestyle. Een programma dat eenvoudig past in je dagelijks leven. Hierdoor is het gemakkelijk vol te houden en dat geeft je precies de motivatie die je nodig hebt. Niet zomaar voor een paar weken, maar voor heel je leven. Zo zit je binnenkort weer lekker in je vel en barst je van de energie!

Lekkere én verantwoorde producten

zorgen voor een stabiel insuline gehalte. Hierdoor ervaar je geen honger gevoel.

Een persoonlijk stappenplan

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. Er is hierbij uitgegaan van de laatste wetenschappelijke inzichten..

Intensieve coaching

Samen met ons investeer je in een gezond leefpatroon en verander je jouw eetpatroon definitief. Samen op weg naar een vitaler en zelfverzekerder leven dat je kunt vasthouden!

veel extra services

24/7 via de app bereikbaar. We hebben een gesloten facebook groep voor als onze cliënten. Wekelijks de mogelijkheid om aan de online groepsessies mee te doen!

Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten

Met behoud van je spiermassa! Elke week lichaamsmetingen - vet Percentage - vocht percentage - spiermassa - visceraal vet - metabolische leeftijd - BMI

Een gezonde lifestyle die je kunt volhouden

Met PowerSlim werk je toe naar een gezonde levensstijl en het vinden van de juiste balans. Geen onmogelijk dieet, maar lekkere en smakelijke gerechten. Een eetpatroon wat gemakkelijk te volgen is. Het resultaat op de lange termijn vinden wij enorm belangrijk.

Waarom het werkt!

PS is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. Er is hierbij uitgegaan van de laatste wetenschappelijke inzichten.

Om optimaal resultaat te boeken, houdt PS rekening met de functie van verschillende voedingsstoffen. De producten bevatten weinig brandstoffen (koolhydraten) en veel bouwstoffen (eiwitten).
Zo worden vetreserves gebruikt als energiebron en blijft de spiermassa behouden.
Het programma kent drie fases, opgedeeld in zes stappen met circa zes eetmomenten per dag. Tijdens die momenten worden gangbare voedingsmiddelen vervangen door PS producten.
De eetmomenten worden aangevuld met diverse vlees- en vissoorten, eieren en lekker veel groenten!

Laten we eerlijk zijn: een goede balans tussen lekker en gezond leven vinden en vasthouden is soms moeilijk. Zeker wanneer anderen volop genieten van lekkere dingen. Een steuntje in de rug is dan een uitkomst, zodat je niet zwicht voor de verleidingen. PS biedt dat steuntje!

De beslissing om af te gaan vallen, is een hele stap. Je wilt ook niet een hoop geld uitgeven voor een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen.

PS is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten.

Nog een voorwaarde voor succes: het programma zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven.

Het blijvend veranderen van je leefstijl! Door herhaling, gezonde voeding. En ons als stok achter de deur!

Blijvend succes!
Tot 4 jaar lang na het behalen van je ideaalgewicht gratis wekelijkse begeleiding.