Maak persoonlijk kennis met ons tijdens een GRATIS gesprek in onze praktijk.

Hallo!


Mijn naam is José van den Hurk. Als geen ander weet ik hoe belangrijk je coach is tijdens je afvaltraject. Zelf heb ik jaren gevochten met mijn overgewicht door de kilo´s te haten en de calorieën te koesteren, hoe dubbel kan het zijn, maar voor velen is dit een hele belangrijke emotie in ons leven die we maar niet op de rit kunnen krijgen.

Door keer op keer geconfronteerd te worden met mensen in mijn omgeving die nog steeds midden in het gevecht stonden en deze keer op keer na een korte periode van euforie toch weer verloren, stond mijn besluit vast. Ik wil helpen! Reeds 7 jaar ben ik nu voedingsdeskundige. Persoonlijke ondersteuning staat centraal, jij staat op nummer 1!


Hoe blijf je gefocust en kan je dag na dag mijn nieuwe levensstijl makkelijk accepteren? Dit is natuurlijk een hele leerschool die ik samen met jou ga doorlopen. Dit doen we door telkens weer in een nieuwe fase van je afvaltraject te stappen.
Wat heerlijk dat jij bij iedere nieuwe fase je een stukje meer geluk aan jezelf kunt geven.
Gun jezelf vrijblijvend het gesprek met mij dat je leven gaat veranderen.


De voeding heb ik helemaal op de rit voor je, je zult zien hoe makkelijk de verandering is. Waarom is dit belangrijk, jij volgt de richtlijnen die ik je aanreik en jij kunt hierdoor je energie stoppen in het bewust ervaren van je verandering.
JoséHallo!

Mijn naam is Julia Slendebroek en voeding heeft van jongs af aan al een belangrijke rol in mijn leven. Mijn interesse in voeding is alleen nog maar sterker geworden.

Ik ben 23 jaar en ook in deze leeftijdscategorie groeit het probleem van overgewicht enorm.

De verleidingen die wij tegenkomen in ons leven door feesten, vakanties, uitgaan en gezellig uit eten weerhouden veel van mijn leeftijdsgenoten om gelukkig met zichzelf te worden/zijn.

Zelf heb ik die weg gevonden en wil deze graag met je delen.

Nog steeds kan je aan alles mee doen, het enige verschil zijn de bewuste keuzes die je maakt. De juiste keuzes van voeding die je neemt bepalen het tevreden met jezelf zijn.

Ik kan niet wachten om samen met jou een plan te maken en je te laten zijn wie je wil zijn.

Daar zorgen wij samen voor!

Neem de stap voor een vrijblijvend gesprek met mij en laat je inspireren.

Julia