PS. Food&lifestyle coaches

 
 
 

Julia Slendebroek

oprichtster

kennismakingsgesprek is GRATIS!

Toen ik jonger was had ik een dikke moeder. Hardwerkend en hartstikke verslaafd aan die friet dubbel mayo en frikandellen speciaal. Niet ieder persoon is ongelukkig dik. Maar mijn lieve moeder was daar wel één van. Ik heb dit van dichtbij meegemaakt. En mijn vader was altijd degene die mee ging zwemmen, sporten, spelen. Waar mijn moeder aan de zijlijn stond te genieten maar ook te balen.

Zij wist haar leven om te gooien! Ze is zelf de wereld van voeding ingedoken en 40 kg afgevallen. Een mega transformatie fysiek en mentaal. Tijdens haar afslank traject miste zij de juiste coaching voor de bewustwording van die verloren kilo's. Het écht durven kijken naar jezelf. Trots te mogen zijn en mentaal en fysiek op één lijn komen te staan. Dit uitten zich in verschillende facetten. Ik wist nog dat ik mee moest naar de CoolCat, waar ze haar eerste latex legging aandeed.

Maak je maar geen zorgen! Deze korte periode van ultieme trots maar misplaatste gevoelens is voorbij. Na een lange periode van verwerking van gebeurtenissen verandering en zelfacceptatie is ze een mooie classy vrouw die blij is met haar lichaam! Stabiel en klaar voor haar nieuwe doel startte ze in 2008 Slim Mental Coaching. Om iedereen handvaten aan te bieden om te bereiken wat zij haarzelf destijds ook heeft gegund. En dit is ook direct mijn motivatie en drive geweest om voedingsconsulente te worden. Ik gun elk kind een gezonde vitale moeder die van haar zelf houdt!

Na mijn opleiding voedingsconsulente ben ik direct in de praktijk gestart! Onze werkwijze hangt samen met voeding ,verwerking en bewustwording. Door ons programma hoef jij niet na te denken over juiste keuzes. Dit doen wij voor jou! Door naar ons te luisteren in combinatie met herhaling van dat perfecte voedingspatroon rol jij geleidelijk in die nieuwe gezonde leefstijl waar jij al zolang naar verlangt. En val je gemiddeld een kilo per week af! We zien precies wat de waardes zijn in jouw lichaam. Vocht, spiermassa, visceraal vet en ga zo maar door. Zo houden we de balans in jouw lichaam in de gaten.

josé van den hurk

oprichtster

kennismakingsgesprek is GRATIS!

Hallo! Mijn naam is José van den Hurk. Als geen ander weet ik hoe belangrijk je coach is tijdens je afvaltraject. Zelf heb ik jaren gevochten met mijn overgewicht door de kilo´s te haten en de calorieën te koesteren. Voor velen is dit een hele belangrijke emotie in ons leven die we maar niet op de rit kunnen krijgen. Door keer op keer geconfronteerd te worden met mensen in mijn omgeving die nog steeds midden in het gevecht stonden. En deze keer op keer na een korte periode van euforie toch weer verloren, stond mijn besluit vast. Ik wil helpen! Reeds 12 jaar ben ik nu voedingsdeskundige. Persoonlijke ondersteuning staat centraal, jij staat op nummer 1! Hoe blijf je gefocust en kan je dag na dag mijn nieuwe levensstijl makkelijk accepteren? Dit is natuurlijk een hele leerschool die ik samen met jou ga doorlopen. Dit doen we door telkens weer in een nieuwe fase van je afvaltraject te stappen. Wat heerlijk dat jij bij iedere nieuwe fase je een stukje meer geluk aan jezelf kunt geven. Gun jezelf vrijblijvend het gesprek met mij dat je leven gaat veranderen. De voeding heb ik helemaal op de rit voor je, je zult zien hoe makkelijk de verandering is. Jij volgt de richtlijnen die ik je aanreik en jij kunt hierdoor je energie stoppen in het bewust ervaren van je verandering. José

José Van den Hurk
Coach

We weten met zijn allen 'hoe het moet' maar toch blijft die balans voor velen een verlangen. Jezelf voeden en niet alleen maar vullen! Het klinkt makkelijk. Maar zonder een stok achter de deur blijft succes vaak uit. Een plan die refereert naar een gezonde leefstijl. En wij hebben hem voor je uitgeschreven! Samen komen we steeds dichter bij jouw ideaalgewicht. Elke verloren kilo vullen we dan ook in met iets positiefs! Om uiteindelijk te kunnen vieren dat het je is gelukt! Eenmaal op je ideaalgewicht zijn we nog niet klaar! Wij geloven in blijvend succes dus blijf jij juist nu nog elke week onder begeleiding. En dit 4 jaar lang kosteloos! Je gevecht tegen die kilo's was ook langer dan een jaar aan de gang. Dus voor ons de mooie uitdaging deze er vanaf te houden!! Met persoonlijke begeleiding met jou op nr 1!

Elke week kom je bij ons op consult. En geloof ons dit wordt steeds leuker! Door ons traject wordt je bewust van de veranderingen die je mentaal en fysiek door maakt. Wij blijven daarom ook je stok achter de deur. Zelfs na het behalen van je ideaalgewicht. Om zo het patroon van jo-jo-en te doorbreken! Je komt in een totale vetverbranding. Een prachtige manier om je doel te bereiken. De rest vertellen wij graag met een bakje koffie bij ons op de praktijk!

Maak een afspraak

Gesprekken en consulten zijn kosteloos.