powerslim coaches

Julia slendebroek

Mede eigenaresse

kennismakingsgesprek is GRATIS!

We weten met zijn allen 'hoe het moet' maar toch blijft die balans voor velen een verlangen. Jezelf voeden en niet alleen maar vullen! Het klinkt makkelijk. Maar zonder een stok achter de deur blijft succes vaak uit. Een plan die refereert naar een gezonde leefstijl. En wij hebben hem voor je uitgeschreven! Samen komen we steeds dichter bij jouw ideaalgewicht. Elke verloren kilo vullen we dan ook in met iets positiefs! Om uiteindelijk te kunnen vieren dat het je is gelukt! Eenmaal op je ideaalgewicht zijn we nog niet klaar! Wij geloven in blijvend succes dus blijf jij juist nu nog elke week onder begeleiding. En dit 4 jaar lang kosteloos! Je gevecht tegen die kilo's was ook langer dan een jaar aan de gang. Dus voor ons de mooie uitdaging deze er vanaf te houden!! Met persoonlijke begeleiding met jou op nr 1!

Zoveel mogelijk mensen helpen die eeuwige strijd tegen die kilo's te beëindigen. Toen ik jonger was had ik een dikke moeder. Hardwerkend en hartstikke verslaafd aan die friet dubbel mayo en frikandellen speciaal. Niet ieder persoon is ongelukkig dik. Maar mijn lieve moeder was daar wel één van. Ik heb dit van dichtbij meegemaakt. En mijn vader was altijd degene die mee ging zwemmen, sporten, spelen. Waar mijn moeder aan de zijlijn stond te genieten maar ook te balen.

Zij wist haar leven om te gooien! Ze is zelf de wereld van voeding ingedoken en 40 kg afgevallen. Een mega transformatie fysiek en mentaal. Tijdens haar afslank traject miste zij de juiste coaching voor de bewustwording van die verloren kilo's. Het écht durven kijken naar jezelf. Trots te mogen zijn en mentaal en fysiek op één lijn komen te staan. Dit uitten zich in verschillende facetten. Ik wist nog dat ik mee moest naar de CoolCat, waar ze haar eerste latex legging aandeed.

Maak je maar geen zorgen! Deze korte periode van ultieme trots maar misplaatste gevoelens is voorbij. Na een lange periode van verwerking van gebeurtenissen verandering en zelfacceptatie is ze een mooie classy vrouw die blij is met haar lichaam! Stabiel en klaar voor haar nieuwe doel startte ze in 2008 Slim Mental Coaching. Om iedereen handvaten aan te bieden om te bereiken wat zij haarzelf destijds ook heeft gegund. En dit is ook direct mijn motivatie en drive geweest om voedingsconsulente te worden. Ik gun elk kind een gezonde vitale moeder die van haar zelf houdt!

Na mijn opleiding voedingsconsulente heb ik 2,5 Jaar geleden mijn praktijk geopend in Budel. Met de filosofie om elke verloren kilo in te vullen met iets positiefs. En nog belangrijker bewust zijn van elke kilo die eraf gaat! Onze werkwijze hangt samen met coaching, gezonde gerechten, voeding kennis en een stuk verwerking. Door ons programma hoef jij niet na te denken over juiste keuzes. Dit doen wij voor jou! Door naar ons te luisteren in combinatie met herhaling van dat perfecte voedingspatroon rol jij geleidelijk in die nieuwe gezonde leefstijl waar jij al zolang naar verlangt. En val je gemiddeld een kilo per week af! We zien precies wat de waardes zijn in jouw lichaam. Vocht, spiermassa, visceraal vet en ga zo maar door. Zo houden we de balans in jouw lichaam in de gaten.

Nadat jij je ideaal gewicht hebt bereikt krijg jij van ons een gratis make-over en aansluitend een foto shoot op locatie! Je krijgt kleding advies naar jouw nieuwe silhouet. Je haren worden gedaan door een top kapper en de make-up door een professioneel visagist. Deze kers op de taart heb je nodig om te beseffen wat jij hebt bereikt! JE VERDIENT HET! Wij hanteren een intensief na traject van 4 jaar lang GRATIS jouw wekelijkse consult. Met ons als stok achter de deur! Wij willen die cyclus verbreken zodat jij voor altijd kan blijven roepen: " Ik ben blij met mijn lijf!!' ​

josé van den hurk

oprichtster

kennismakingsgesprek is GRATIS!

Hallo! Mijn naam is José van den Hurk. Als geen ander weet ik hoe belangrijk je coach is tijdens je afvaltraject. Zelf heb ik jaren gevochten met mijn overgewicht door de kilo´s te haten en de calorieën te koesteren. Voor velen is dit een hele belangrijke emotie in ons leven die we maar niet op de rit kunnen krijgen. Door keer op keer geconfronteerd te worden met mensen in mijn omgeving die nog steeds midden in het gevecht stonden. En deze keer op keer na een korte periode van euforie toch weer verloren, stond mijn besluit vast. Ik wil helpen! Reeds 12 jaar ben ik nu voedingsdeskundige. Persoonlijke ondersteuning staat centraal, jij staat op nummer 1! Hoe blijf je gefocust en kan je dag na dag mijn nieuwe levensstijl makkelijk accepteren? Dit is natuurlijk een hele leerschool die ik samen met jou ga doorlopen. Dit doen we door telkens weer in een nieuwe fase van je afvaltraject te stappen. Wat heerlijk dat jij bij iedere nieuwe fase je een stukje meer geluk aan jezelf kunt geven. Gun jezelf vrijblijvend het gesprek met mij dat je leven gaat veranderen. De voeding heb ik helemaal op de rit voor je, je zult zien hoe makkelijk de verandering is. Jij volgt de richtlijnen die ik je aanreik en jij kunt hierdoor je energie stoppen in het bewust ervaren van je verandering. José

José Van den Hurk
Coach

Maak een afspraak

Gesprekken en consulten zijn kosteloos.