Waarom het werkt!

PS is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. Er is hierbij uitgegaan van de laatste wetenschappelijke inzichten.

Om optimaal resultaat te boeken, houdt PS rekening met de functie van verschillende voedingsstoffen. De producten bevatten weinig brandstoffen (koolhydraten) en veel bouwstoffen (eiwitten).
Zo worden vetreserves gebruikt als energiebron en blijft de spiermassa behouden.
Het programma kent drie fases, opgedeeld in zes stappen met circa zes eetmomenten per dag. Tijdens die momenten worden gangbare voedingsmiddelen vervangen door PS producten.
De eetmomenten worden aangevuld met diverse vlees- en vissoorten, eieren en lekker veel groenten!

Laten we eerlijk zijn: een goede balans tussen lekker en gezond leven vinden en vasthouden is soms moeilijk. Zeker wanneer anderen volop genieten van lekkere dingen. Een steuntje in de rug is dan een uitkomst, zodat je niet zwicht voor de verleidingen. PS biedt dat steuntje!

De beslissing om af te gaan vallen, is een hele stap. . Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen.

PS is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten.

Nog een voorwaarde voor succes: het programma zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven.

Het blijvend veranderen van je leefstijl! Door herhaling, gezonde voeding. En ons als stok achter de deur!

Blijvend succes!
Tot 4 jaar lang na het behalen van je ideaalgewicht gratis wekelijkse begeleiding.