Wat heerlijk dat ik mijn plek gevonden heb. Mijn plek bij Slim Mental Coaching waardoor ik wekelijks wel 1 uur heb moeten rijden.

Anke Smits
SMC’er

Hallo, ik ben Anke

Wat heerlijk dat ik mijn plek gevonden heb. Mijn plek bij Slim Mental Coaching waardoor ik wekelijks wel 1 uur heb moeten rijden. Maar wat doe ik dit graag, inmiddels mijn streefgewicht bereikt en mijn plaats op de Wall of Fame verdient bij Julia en José. Voor het eerst heb ik er vertrouwen in dat ik ook op gewicht zal blijven. De komende 4 jaar sta ik onder een strenge controle bij Julia en José door een wekelijks gratis weegmoment en de peptalk die hierbij nodig is. Ik voel me nu compleet en gelukkig, dit alles door de super begeleiding van SMC

Wat mij bij jou gebracht heeft komt door jou mails, die kreeg ik nog omdat ik in het verleden bij jou ww heb gedaan. Mijn motivatie was wel dat ik er nu voor 100% achter sta en er nu ook geen moeite mee heb gehad om door te gaan omdat de recepten gewoon lekker en gemakkelijk zijn. En natuurlijk alle tips en adviezen van jullie ??