Ik had sinds kort een apneu apparaat, wat ik niet fijn vond s ’nachts om op te hebben. Ik koos voor die knop om te zetten! Het ging vanaf week 1 super. Iedere week viel ik af.
Ine
SMC'er
Augustus 2020. Ik was er nu helemaal klaar mee. Ik had al een tijd overgewicht en voelde mij er niet meer prettig bij. Ik had een verkeerd eetpatroon met soms wel 2 keer per dag warm eten en op het werk was er iedere dag wel wat lekkers bij de koffie .Kleding die niet meer lekker zat, weer een maat erbij in de winkels. Als ik 2 trappen op moest was ik buiten adem, ik had sinds kort een apneu apparaat, wat ik niet fijn vond s ’nachts om op te hebben. Ik wist dat overgewicht een oorzaak voor apneu kan zijn, dus ik dacht ik ga proberen af te vallen. De knop om, weer een gezond gewicht, weer leuke kleding kunnen kopen .
Ik had op facebook al een paar keer slim mental caoching voorbij zien komen . Jose een berichtje gestuurd, en diezelfde week had ik mijn eerste afspraak staan. Vond het wel spannend allemaal maar Jose stelde mij direct op mijn gemak en legde alles duidelijk uit. 6 eetmomenten op een dag, een boek erbij met makkelijke en lekkere menu’s , veel tips om een maaltijd of tussendoortje nog net wat lekkerder te maken en geen hongergevoel. Het ging vanaf week 1 super. Iedere week viel ik af. We hadden afgesproken dat ik probeerde eind januari mijn streefgewicht te behalen maar begin december was dit al gelukt. Ik heb meer energie, zit goed in mijn vel en mijn apneu apparaat heb ik na controle in het ziekenhuis niet meer nodig.