Wat ben jij een topper! Na het behalen van jouw ideaalgewicht, wil ik je graag de perfecte bh adviseren die jou nieuwe figuur ondersteund. En daarom heb ik een kleine beloning voor jou. Je ontvangt €15 korting bij aankoop van een bh naar keuze. Tot snel! Liefs, Vivian
La Viv
Vivian

De basis van je outfit en van je uitstraling begint bij het dragen van de juiste lingerie. Want wat je onder je kleding draagt is zichtbaar aan de buitenkant. En daarbij wil ik jou graag helpen!

Onze borsten hebben heel wat te verduren in ons leven. Ze ondergaan veel veranderingen; ze groeien, ze worden kleiner, ze verliezen hun volume en ze kunnen gaan hangen. Geen enkele boezem is hetzelfde en zelfs je eigen linker- en rechterborst zijn niet identiek. Maar wij hebben voor íedere boezem een passende bh. Zoveel soorten borsten en net zoveel soorten bh’s, maar wij selecteren voor jou de perfecte bh waarin jij je zelfverzekerd voelt en die jou figuur ondersteund.

Je hebt je ideaalgewicht bereikt en daar hoort een nieuwe garderobe bij. Een garderobe waarin jij je zelfverzekerd voelt en die bij de nieuwe ‘jij’ past. Samen met mijn team, wil ik jou graag helpen bij het zoeken naar de perfecte bh. En omdat jij een topprestatie hebt neergezet, krijg je een kleine beloning van ons. Je ontvangt €15 korting bij aankoop van een bh naar keuze! Bij het behalen van je ideaalgewicht ontvang je van Julia of José een kortingsvoucher die je bij ons kan inleveren.

Tot snel! Liefs Vivian