GEEN OVERBELASTING MEER OP HAAR GEWRICHTEN!! Marjo je bent een kanjer en ik ben blij dat jij voorlopig ook gezellig blijft komen om stevig in onze balans te blijven.
Marjo van Mullekom
SMC'er

Het is gebruikelijk dat onze kanjers zelf hun verhaal schrijven. Maar deze keer ga ik het voor haar doen. Mijn naam is José van den Hurk en heb Marjo haar hele traject begeleid. Vandaar dat ik het nu ook vanuit mijn beleving ga schrijven. Ik kan me nog precies herrinneren dat Marjo voor het eerst de praktijk binnen kwam. Haar verhaal was duidelijk, het was voor haar heel belangrijk om gewicht te verliezen voor haar lichaam.

Wist je dat 1 kilo overgewicht 3 kilo belasting is voor je gewrichten, dus bij iedere stap doe jij uiteindelijk je heupen, knieën en voeten/enkels veel geweld aan. Marjo begreep dit als geen ander ien was dan ook gelijk begonnen bij mij. Wat zo mooi is aan Marjo, ik heb haar niet een keer hoeven te motiveren, altijd lachend en vol energie stapte ze binnen en is als een speer voor haar doel gegaan. Ik ben dan ook super trots op haar en blij met het grote cadeau dat zij zichzelf gegeven heeft.

GEEN OVERBELASTING MEER OP HAAR GEWRICHTEN!!
Marjo je bent een kanjer en ik ben blij dat jij voorlopig ook gezellig blijft komen om stevig in onze balans te blijven.