Nieuwe samenwerking voor bij je verdiende make-over dag!

Ik weet hoe het is om je traject bij SMC te volgen. Het concept van je maken-over fotoshoot dag vind ik geweldig. Ik wil deze dag graag compleet maken voor je. Jij krijgt voor je nieuwe begin een huid analyse op maat van mij! Aansluitend op het behalen van je ideaalgewicht.
Selma Beauty
Selma

Zelf heb ik ook een traject gevolgd bij Slim Mental Coaching. Dit is mij erg goed bevallen. Sindsdien is er altijd contact geweest! In 2020? heb ik de stap gezet om de opleiding schoonheidsspecialiste te volgen om vervolgens mijn droom uit te laten komen om een eigen praktijk te starten. Dat is gelukt! 

Sinds dit jaar ben ik trots eigenaresse van een fijne salon aan de Ruijsstraat 65a Helden. Met als doel  mensen tevreden te laten worden met hun huid. Je huid is vaak de eerste indruk die je laat zien. En hier valt vaak veel meer uit te halen dan je weet! Ik help je daarbij. 

Ik weet hoe het is om je traject bij SMC te volgen en ik zie via social media veel voorbij komen. Hoe geweldig is het om als start voor je nieuwe begin een huid analyse op maat te krijgen! Je huid veranderd door verschillende omstandigheden. Ook heeft je huid extra aandacht nodig na verandering van het volume.

 Samen gaan we kijken wat jouw wensen zijn met als doel jouw ultieme verwen dag compleet te maken. Ik heb er zin in!

Tot snel!

 Selma