Samen met mijn man Christ wilden we de strijd aangaan om zo snel mogelijk mijn 30 kilo ballast van me af te gooien.
Diana Vissers
SMC'er

Hallo, ik wil me graag even voorstellen aan jullie.

Ik ben Diana en samen met mijn man Christ en mijn twee kinderen wonen wij in Helmond.

Voordat ik mijn relaas op jullie los laat over hoe mijn overwinning voor mijzelf heeft plaats gevonden, wil ik jullie op de eerste plaats laten weten dat het geluk wat ik bij mezelf gevonden heb nu ik eenmaal slank ben niet onder woorden te brengen is. Maar ik kan jullie verzekeren, “HET VOELT GEWELDIG!”

Het heeft heel wat voeten in aarde nodig gehad om eindelijk te zeggen, ik voel me goed! Ongeveer 5 jaar geleden kwam José voor de eerste keer bepakt met die vreselijke weegschaal bij ons binnen. Samen met mijn man Christ wilden we de strijd aangaan om zo snel mogelijk mijn 30 kilo ballast van me af te gooien. Ik dacht destijds dan ook echt dat ik helemaal “genezen” zou zijn als ik eenmaal weer slank was. Dit heeft José mij al snel uit mijn hoofd gepraat en heeft zij mij doen beseffen dat niet het behalen van, maar het werken aan verandering van je eetpatroon er voor gaat zorgen dat ik niet alleen slank ben, maar het ook blijf. Mijn eetpatroon is hier zo dusdanig door verandert dat ik me durf te laten zien op de site van Julia en José en hard durf te roepen, “IK WORD NOOIT MEER DIK!!!”

Hopelijk kan ik een voorbeeld zijn voor al die mensen die niet in zichzelf geloven maar O zo sterk verlangen naar een goed gevoel over hun lichaam. Als ik het kan dan kun jij het ook! Kies voor jezelf!!

Liefs Diana Vissers

  • Kleding MC Company Panningen