Ik was erg sceptisch over het programma maar om toch wat van mijn kilo's kwijt te raken ben ik gestart. Mijn 1e doel was 5 kg voor mijn operatie. Dit had ik al snel behaald.
Anita
SMC'er
Oktober 2021.
Ik had net van mijn orthopeed te horen gekregen dat ik op de lijst kwam voor een heup-operatie.  Als advies gaf hij me mee dat wat minder kilootjes mijn herstel sneller zou laten verlopen.
Ik had SMC al enkele keren via Social Media voorbij zien komen en gezien dat enkele bekenden er goede resultaten mee hadden behaald.
Bij die personen heb ik eerst  wat informatie ingewonnen voordat ik het formulier in vulde.
Al snel was de afspraak gemaakt en maakte in kennis met José.
Ik was erg sceptisch over het programma maar om toch wat van mijn kilo’s kwijt te raken ben ik gestart. Mijn 1e doel was 5 kg voor mijn operatie. Dit had ik al snel behaald. Ook dankzij de adviezen en gesprekken met José. Dus mijn volgende doel werd gemaakt. -10kg. Ook dit doel had ik vrij snel bereikt en nog geen datum voor mijn operatie. 
Op 7 maart 2022 was dan de dag dat ik geopereerd werd en guess what………..
-15 kg.
De wekelijkse consulten waren erg gezellig en ook het contact met andere mensen die ik er tegenkwam. We hebben/hadden allemaal hetzelfde doel. Minder kilo’s en een gezondere levensstijl.
Sinds mijn operatie ben ik op gewicht gebleven ondanks dat flink bewegen er nog steeds niet inzit.  Mooi om ook complimenten te krijgen.
Op controle gaan blijf ik doen, dat is ook het fijne. Je kunt nog 4 jaar gebruik maken van de begeleiding van José en Julia en dat ben ik ook zeker van plan. Jullie zijn nog niet van me af😀😀
 
 
Groeten,
 
Anita Vercoulen