Ik vind het heerlijk dat ik 4 jaar lang bij Julia en José mag blijven komen om op de weegschaal te gaan staan. Die “stok achter de deur” heb ik nodig. Je krijgt tips en tricks als het even wat minder gaat, super.
Anja
SMC'er

Mijn hele leven ben ik al met de lijn bezig. Ik ben een perfectionist en wil overal controle over hebben.

Hoewel ik nooit gigantisch overgewicht heb gehad, heb ik wel allerlei dieetprogramma’s gevolgd. Ik wil gewoon niet te zwaar zijn, als ik 5 kg zwaarder ben, heb ik daar zelf last van.

4 jaar geleden heb ik in Helmond het dieetprogramma van PowerSlim gevolgd. Ik was enthousiast en ben toen 8 kg afgevallen. Na twee jaar kreeg ik een terugval, er gebeuren dingen in mijn leven waar ik geen invloed op heb. Ik praat het voor mezelf goed om me vol te proppen met eten. Want eten dat troost en zijn die paar kg nu zo belangrijk, gezondheid voor de mensen om me heen dat is belangrijk. Uiteindelijk was ik weer 6 kg aangekomen.

 

Maar na een tijd, kom ik weer steviger in mijn schoenen te staan en roep ik mezelf tot de orde. Dit is niet wat ik wil, ik wil een gezond gewicht hebben en zelf gezond zijn, goed kunnen functioneren. Het is namelijk niet voor iedereen vanzelfsprekend een gezond lichaam te hebben. Ik sta vol in het leven, werk full-time, heb een man, samen 6 kinderen en we hebben 14 kleinkinderen. We hebben een hondje en willen nog vaak op vakantie etc. Ik oefen mijn hobby;s uit en ga met vriendinnen op pad. Allemaal redenen om zelf gezond te zijn en blijven en optimaal te kunnen genieten van het leven en alle lieve familie en vrienden om ons heen.

 

Ik werk sinds 9 maanden in Panningen en per toeval kwam ik erachter dat hier een coach van PowerSlim gevestigd is. Slim Mental Coaching! Precies tegenover mijn werk. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en heb een afspraak gemaakt.

Ik werd heel hartelijk ontvangen door Julia en José en ben met het starterspakket begonnen. Binnen een paar maanden was ik op mijn gewenste gewicht en ben zelfs meer afgevallen. Slanker dan de afgelopen 25 jaar!

 

Het is een mindset en met de goede begeleiding van Julia en José kom je er wel. Ik gebruik op dit moment nog nauwelijks producten van PowerSlim maar eet wel op een verantwoorde manier met 6 eetmomentjes per dag. Ik vind het heerlijk dat ik 4 jaar lang bij Julia en José mag blijven komen om op de weegschaal te gaan staan. Die “stok achter de deur” heb ik nodig. Je krijgt tips en tricks als het even wat minder gaat, super. En als het nodig is, koop ik bij hen nog wat produkten.

En wat een geweldige dag was het 7 februari, mijn make-over, heerlijk naar de kapper geweest (Salon Image), naar kledingzaak MC Company (Manuel) wat make-up en een prachtige fotoshoot gehad van Julia.

 

Zie hier het resultaat!

 

Super dames! Dankjewel!