Je leert te kijken naar jezelf in de spiegel. En dat was erg emotioneel.. Wat ben ik dat? Nee dat kan niet... Wel dus.. nu zie ik pas de nieuwe ik..
Anja
SMC'er

Een groot deel van mijn leven ben ik al aan het worstelen met mijn gewicht, het jojo effect zeg maar. Vorig jaar kreeg ik te horen dat ik een te trage schildklier had. Dus zelf afvallen lukte mij niet meer.

Mijn dochter Mandy was op dat moment bezig zich te verdiepen in koolhydraatarm te eten.. zij kwam er achter dat het ook goed zou zijn om op die manier af te vallen. Ik ben dus gaan zoeken op internet.. en kwam de website tegen van Slim Mental Coaching. Dus gelijk de telefoon gepakt en voor de andere dag een afspraak gemaakt met José.

Ik werd met zoveel warmte ontvangen door haar. Dat ik gelijk na een goed en emotioneel gesprek de andere dag gelijk begonnen ben.

Ben zo blij dat ik de stap heb durven nemen om daar binnen te stappen. Dat was het begin van een nieuwe ik. Een nieuw leven op een gezonde manier.

Natuurlijk was niet elke dag even makkelijk, vooral omdat ik erg streng voor mij zelf was. Maar dat strenge heeft wel geleid dat ik in 7 maand ruim 24 kilo ben afgevallen.

Zonder de hulp en adviezen van Jose, Julia en Ria was mij dit echt niet gelukt. Ik kijk soms met pijn naar de foto die ik maakte voor dat ik begon. En denk dan.. zo wil ik nooit meer worden en zijn.

De verwendag was het kadootje wat je aan het eind verdiend en nodig hebt. De shoot maakt het plaatje af..

zo’n dag heb he echt nodig om op zoek te gaan naar een nieuwe stijl.. zodat je niet gelijk in een winkel naar de grote maten loop. Je leert te kijken naar jezelf in de spiegel. En dat was erg emotioneel.. Wat ben ik dat? Nee dat kan niet… Wel dus.. nu zie ik pas de nieuwe ik..

En ja ik mag er zijn.

Dank je wel José, Julia en Ria . Natuurlijk blijf ik voorlopig nog bij jullie komen.

Want terug naar toen wil ik nooit meer.