'Doordat ik precies wist wat ik mocht en kon eten, was het zo makkelijk vol te houden. Elke week weer naar Panningen. Altijd was de weegschaal weer positief'
Annemarie Killaars
SMC'er
Je kent de uitdrukking wel….ieder pondje gaat door het mondje…..en idd dat was bij mij ook zo. Mijn gewicht was mooi toen ik 22 was. Op mijn 25e stopte ik met roken en kwam snel 5 kilo aan. Nog niks aan t handje…..ik werd zwanger en had de hele dag honger…..25 kilo aangekomen in 40 weken…..een mooie dochter werd geboren.
 
Ik viel enkele kilo’s af en daarna kreeg ik hulp van de huisarts. Afslankpillen kreeg ik. Ook daar viel ik dik 10 kilo mee af. Dat gewicht hield ik. Opnieuw zwanger, weer 20 kilo erbij.
 
Na weer een mooie dochter raakte ik weer enkele kilo’s kwijt. Jaaaaren later zat mijn gewicht me zo in de weg dat ik besloot er wat aan te doen. Via WW ben ik toen weer bijna 20 kilo afgevallen. En toen kreeg ik reuma….ik kon enkele maanden weinig tot niks meer….zelfs mijn eigen boterhammen smeren of schoenen aandoen lukte niet meer. Dat was eind 2018.
 
Nu ik goed ingesteld was op medicijnen en ik me weer goed voelde, ben ik ik januari 2021 de strijd weer aangegaan. En verdomd het is gelukt.
 
Op 7 januari stapte ik binnen bij Slim Mental Coaching in Panningen. Jose kende ik al dus het voelde gelijk alweer vertrouwd. Na het intake gesprek kreeg ik het startpakket mee naar huis. Na een week ging ik terug wegen en ik stond versteld…..2.1 kilo eraf en dat in 1 week……Dat motiveerde enorm dus de week erna weer vol goede moed naar Panningen wegen.
 
En weer was er 1.6 kilo af.
Wauw wat ging dit goed. Ik had geen honger, de producten waren (bijna) allemaal lekker en doordat ik precies wist wat ik mocht en kon eten, was het zo makkelijk vol te houden. Elke week weer naar Panningen. Altijd was de weegschaal positief .En een hele enkele keer was ik wat minder blij, maar dan wist ik waardoor het kwam. Elke week even een (motivatie) gesprek met Jose.
 
Nu 8 maanden later, 30 kilo minder ben ik blij, zo blij dat ik de stap gezet heb. Jose en ook Julia, bedankt voor jullie steun en motivatie en het vertrouwen dat jullie in mij hadden, dat ik dit ging halen….
Eindelijk zijn mijn zwangerschap kilo’s er vanaf..
 
Iets wat er in 9 maanden bij is gekomen, is er na 27 jaar vanaf. Het werd tijd. Ik voel me goed, heb veel meer energie en kan straks met mijn kleinzoontje lekker spelen en voetballen.
 
Bedankt Jose en Julia van Slim Mental Coaching. MC Company, Belle-Coiffure en Pour Vous voor de geweldig mooie make-over dag. Ik heb super genoten
 
Liefs Annemarie