Ik ben nu zo’n trotse oma als ik in de spiegel kijk. 4 kleinzonen waar ik achteraan moet!
Annemieke
SMC'er
 
 

Help! Dat was wat ik in mijn hoofd had zitten. Ik las op Facebook allerlei verhalen, ik dacht bij mijzelf… DIT GELOOF IK ECHT NIET. De foto’ s die langskwamen waren ongelofelijk. Ik dacht elke keer maar weer, ja…. Het zal wel! Maar op een dag pakte ik mijn telefoon en maakte ik een afspraak voor een intake gesprek met Julia. 

Ik ben nu zo’n trotse oma als ik in de spiegel kijk. 4 kleinzonen waar ik achteraan moet! Dus ik moest van mijzelf zeker -12 kg afvallen. Ik ben begonnen op 14 juli en in vier maanden tijd is het me gelukt. Moeilijk was het soms wel, omdat ik elke week voor heel erg veel mensen moet koken. Dat is mijn werk. Alles wat ik voor iedereen op tafel zet moet ik proeven, en dat ging dus niet. 

Iedereen om mij heen moest voor mij proeven, zo ver ging ik! Ik was erg consequent en vastberaden om in die totale vetverbranding te blijven. 

Verder ging het heel goed. Heerlijke verse gerechten, dus afvallen met lekker eten zonder honger!

Elke week op de weegschaal, ik vond het keer op keer ZO SPANNEND! Maar toch wist ik dat ik elke keer weer gewicht was verloren. Was dit niet het geval dan wist ik wel waar het door kwam.

De producten van PS. Food en Lifestyle zijn erg lekker en er is keuze genoeg!!

Maar zonder Julia en Jose was het mij niet gelukt. Wat leuk zo moeder en dochter samen.

Nu dit gewicht blijven houden, maar ik weet zeker dat dit gaat lukken tijdens mijn balans. Onder begeleiding van Julia en Jose 

Ik ben Annemieke Gommans ik ben 58 jaar, een trotse oma van 4 kleinzoontjes waarvan een tweeling van 3 maanden. 

Ik ben in 4 maanden 14 kilo afgevallen!