'Goed om te zien dat ik met deze methode op plaatsen ben afgevallen waar ik met andere diëten geen cm kwijt werd!l'
Anoniem
SMC'er
Na lang tegen mezelf zeggen dat ik nu toch echt moet gaan lijnen, zette ik in december 2020 na het lezen van een advertentie van Slim Mental Coaching op Facebook dan toch de stap om de telefoon te pakken om wat meer info te vragen.
 
 
Ik kon gelijk komen en ging niet allen met info maar ook met een doos vol maaltijden en het weekprogramma de deur uit. Ik kon niet meer terug.
 
December, dacht ik nog, wat een moment om te beginnen, maar er is altijd wel wat om het weer uit te stellen.
De eerste weken was wel echt een gedoe, alles lezen, uitzoeken, boodschappen doen en nieuwe recepten maken. Koken is NIET mijn hobby dus dat was wel een uitdaging.
 
 
Elke dinsdagmorgen naar José, naar huis, alle doosjes op tafel en lijstjes maken, boodschappen doen en koken. Vaak grotere porties koken en de diepvries in, lekker makkelijk.
 
Het afvallen ging wonderbaarlijk goed, in het begin ging er elke week wel een kilo af. Na 3,5 maanden was ik 10 kilo kwijt!!
 
Goed om te zien dat ik met deze methode op plaatsen ben afgevallen waar ik met andere diëten geen cm kwijt werd.
De PS producten loslaten vind ik een hele uitdaging , ik wilde wel maar durfde ook weer niet. Regelmatig had ik met José goede gesprekken. Ik was zoals zij zegt “eigenwijs” want ik luisterde niet altijd naar haar. Ik wilde het zelf doen en kijken hoe ik beetje bij beetje de PS producten los kon laten.
 
Nu weet ik dat ik kritisch ben en trots op mezelf dat het gelukt is en al ruim 4 maanden op gewicht ben. Ik plan nog om de paar weken een afspraak in bij José, dat voelt goed.
 
José en Julia bedankt voor alles en jullie zijn nog lang niet van mij af 😉