Elke week kom ik vanuit valkenswaard op mijn fiets naar Budel voor de kracht en die reality check om nooit meer mezelf te laten gaan. Julia is veel voor mij gaan betekenen.
Chantal Smets-Rutten
SMC'er

Mijn motivatie om naar Julia te gaan was omdat het tijd was om voor mezelf te kiezen. Ik gaf het toe, dit kan ik niet alleen! Ik ben al eens eerder die kilo’s afgevallen. Die tijd was ik hartstikke blij met mezelf en dit wilde ik terug! Karakter om het te kunnen heb ik zeker! Maar om het vol te houden…. dat heb ik nooit met overtuiging uit kunnen spreken. Het vertrouwen in mezelf was ik verloren omdat ik weet hoe snel die knop al eerder was teruggedraaid. Daarnaast nog mijn drukke leven, FEESTJES ,LUNCHES, BORRELEN. Maar door de folosofie van Slim Mental Coaching kreeg ik weer vertrouwen in het belangrijkste van allemaal. HET OP GEWICHT BLIJVEN. Ik mag nog 4 jaar lang gratis adviezen krijgen. Zelfs mijn wekelijkse consult!

 

Elke week kom ik vanuit valkenswaard op mijn fiets naar Budel voor de kracht en die reality check om nooit meer mezelf te laten gaan. Julia is veel voor mij gaan betekenen. Zij geeft me dat stukje vertrouwen. Ik ben enorm trots dat ik dit avontuur ben aangegaan. Het Powerslim programma was voor mij een makkie! Ik heb het boekje gevolgd en gewoon gedaan wat ik mocht doen. En dat was HEERLIJK eten en koken. Voorbereiding is één van mijn specialiteiten geworden! Ohja.. en ik ga volgend jaar trouwen!!! Dus kom maar op met mijn DROOMJURK!!

Ik ben gelukkig waar ik sta in mijn leven! en vooral blij met mezelf.

Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren met mijn verhaal.

Lieve groetjes

Chantal Rutten

  • Kleding: MC Company
  • Visagie: Julia
  • haren: Haarstudio Loes