Normaal zeggen ze bij twijfel niet oversteken maar twijfel je of dit bij je past bellen dan! En ga het ervaren. Absoluut de moeite waard. Dank toppers! 😘
Cindy
SMC'er

Sinds 2 jaar was ik stiekem beetje bij beetje aan het aankomen. Het frustreerde mij enorm, ik at namelijk nog gezonder maar kwam toch aan… Via een vriendin van mij die met het programma gestart was en enthousiast was kwam ik in contact met José en Julia.
Het intakegesprek was meteen erg fijn, José legde me goed uit wat de bedoeling was en we hadden een klik. Dat was en is voor mij altijd erg belangrijk, vooral in zo’n persoonlijk proces.
Moet toegeven dat ik in het begin sceptisch was, 6 x per dag eten en zelfs tussendoortjes met een laagje chocola…. dat kon mijn brein in het begin slecht aan. Maar na de knop omgezet te hebben en na de eerste week al 2,5 kilo afgevallen te zijn was ik overtuigd.
Het traject tot aan mijn streefgewicht, wat een 4,5 maand geduurd heeft, is mij echt enorm meegevallen. Ik heb nooit honger gehad, recepten zijn lekker en mijn man die voor mij apart kookte maakte dat ik het erg goed vol kon houden. Het is dan ook een mindset. Ik kan nu heel makkelijk toekijken hoe andere gebak eten of op zondagavond het gezin thuis friet eet en ik dit oversla. Ik weet waar ik het voor doe en dat is een gezond lichaam. Daarbij voel ik me nog beter en kleding kopen is nu natuurlijk nog leuker😉.
Dat ik iedere zaterdag gezellig mag gaan wegen bij Jose en Julia vind ik erg prettig. Een stok achter de deur, tips ( ja je krijgt ook op je kop als je teveel afvalt, dank Jose) en bijschafen.
José en Julia zijn hele fijne, open en getalenteerde personen. Je wordt zelfs aangespoord op tijd een wijntje te drinken, wie wil dat nou niet. Wel droge witte wijn, minste calorieën, haha.

Normaal zeggen ze bij twijfel niet oversteken maar twijfel je of dit bij je past bellen dan en ga het ervaren. Absoluut de moeite waard.
Dank toppers! 😘