Afgelopen jaar was voor ook voor ons een bizar jaar, nu voor de tweede keer een sluiting met onze kinderopvang....
Daniëlle en Eric
SMC'er
Afgelopen jaar was ook voor ons een bizar jaar, nu voor de tweede keer een sluiting met onze kinderopvang. Na 11 mei, toen we weer open mochten kregen we te maken met de problemen met de bezetting van ons personeel, we moesten 2 van onze vaste krachten missen en dus allebei volle bak aan de gang. Als je dan s’avonds de deur achter je dicht trekt moet je nog voor het eten zorgen, de kinderen hadden elke dag van de week hun sport dus was het elke keer weer hetzelfde liedje, haal maar snel een pizza of frietje of…
Begin september kwam ik op Instagram een berichtje tegen van Slim Mental Coaching en had de afspraak meteen gemaakt. Starterspakket gekocht en mijn knop omgedraaid. Wat viel me dat mee zeg, het was lekker en makkelijk te doen, na de eerste week was er ook nog eens ruim 2 kg af…. wow… Ik genoot van de lekkere tussendoortjes en at elke dag met veel smaak mijn lunch en avondeten op. Ook viel het Eric op dat het er lekker uitzag en dat er ook resultaat was, dus na mijn derde week besloot ook Eric mee te gaan doen.
Ik ben nu 11 kg kwijt en voel me er prettig onder, laatst een nieuwe broek gekocht en dat scheelde gewoon enkele kledingmaten!!