De formule, de gerechten en de juiste begeleiding hebben ervoor gezorgd dat ik feilloos 15 kilo, ja 15 kilo kwijt ben geraakt!!
Marion Sijben
SMC'er
2019 een nieuwe baan, minder fysiek bezig maar het eetpatroon gewoon voortzetten. Dat zorgde ervoor dat de kilo’s erbij tikte.
 
In het verleden al vaak (lees) alle diëten die er bestaan al bijna gevolgd altijd met succes maar helaas altijd weer met een terug bij af verhaal.
Nu was het zo uit de hand gelopen dat ik mijn persoonlijk record had verbroken, voelde me log, en totaal niet lekker in mijn vel. Aan lekker kleding shoppen had ik een hekel, want dit eindigde altijd weer in confrontatie en teleurstelling.
 
Dus op een enig moment na een aantal succesverhalen van Slim Mental Coaching te hebben gelezen heb ik de stoute schoenen aan getrokken en ietwat sceptisch naar binnen gestapt bij Julia en José.
 
Al meteen had ik een goed gevoel. We hadden in september nog vakantie en daarna zou ik de uitdaging toch willen aangaan. Zo gezegd zo gedaan, op 11 oktober ben ik gestart met een doel voor ogen om een 10-12 kilo vaarwel te gaan zeggen.
 
De formule, de gerechten en de juiste begeleiding hebben ervoor gezorgd dat ik zonder ook maar 1 terugval feilloos maarliefst 15 kilo, ja 15 kilo kwijt ben geraakt.
 
En dan te bedenken dat wij in de tussentijd een nieuwe keuken hebben gekregen en ik mijn maaltijden in het schuurtje heb moeten klaarmaken.
 
In 17 weken tijd heb ik ook nog maar geen enkel moment trek gehad in lekkere onweerstaanbare verleidingen, gewoon om het feit dat dit simpelweg een goede formule is. Het is nu natuurlijk super spannend hoe het nu verder moet om op dit gewicht te blijven en daarom vindt ik het superfijn dat ik nog maar liefst 4 jaar gebruik kan maken van de fijne begeleiding van Julia en José. Ik ga er  voor!