Je bent veel bewuster met verse groenten en producten bezig. Door een aantal kilo’s niet meer mee te hoeven dragen zit ik nog beter in mijn vel.
Ellen Gommans
SMC'er
Door mijn gezondheid was ik al bewuster met voeding, bewegen en sporten bezig.
Helaas lukte het maar niet om de laatste kilo’s ook kwijt te worden.
Op facebook zag ik geregeld succesverhalen van Slim Mental Coaching voorbij komen!
Toen dacht ik ‘als andere dat kunnen dan kan ik dat ook’. Een afspraak bij José gemaakt, spannend wat je moet verwachten maar José legt het principe van Power Slim super uit!
Je hebt 6 eetmomenten op een dag en de menu’s die in het boek staan zijn heerlijk. Honger hoef je echt niet te hebben.
Wel heb ik gelijk gezegd: ik wil mijn gezondheid verbeteren en het visceraal vet omlaag proberen te brengen ivm hartproblemen die ik heb gehad. Hartpatiënt blijf ik de rest van mijn leven. En als ik mijn doel bereikt heb wil ik gewoon met ons gezin alles weer mee eten wat verantwoord is. Een keer zondigen moet ook kunnen!
Toen ik laatst juli begon was mijn visceraal vet 12. Nu ik reeds enkele weken mijn doel bereikt heb is het visceraal vet 7! Dit probeer ik nu stabiel te houden of misschien nog wat omlaag te brengen.
Daar doe ik het voor! De begeleiding van José is TOP! Ze geeft tips die je gemakkelijk kunt toepassen waardoor de maaltijden of tussendoortjes nog wat extra lekkerder smaken. Je bent veel bewuster met verse groenten en producten bezig.
Door een aantal kilo’s niet meer mee te hoeven dragen zit ik nog beter in mijn vel. Je hebt veel meer energie en kan de wereld in deze gekke tijd zeker beter aan.
 
Kleding: Mc Company Panningen - Visagie: CHANGE Panningen - Haren: CHANGE