Iedere week vlogen de kilo's eraf. Dit was niet altijd even makkelijk, maar Julia heeft mij in de moeilijke momenten er goed doorheen weten te slepen.
Eva
SMC'er
Al voor een langere tijd vond ik mijzelf te zwaar en wilde ik zeker 10 kilo afvallen. Veel geprobeerd maar altijd kwamen de afgevallen kilo’s weer terug.
Julia ken ik al sinds de basisschooltijd en nu volg ik ook sinds een aantal jaren Slim Mental Coaching op social media. Met veel bewondering en interesse las ik de succesverhalen van SlimMentalCoaching en wat Powerslim inhield. Eind 2019 gaven Julia en José een info-avond waar ik mijzelf voor had ingeschreven. Ik wilde meer informatie over SlimMentalCoaching/Powerslim om te kijken of het iets voor mij zou kunnen zijn. Na een leuke avond en een gesprek met José ben ik gaan overwegen om te starten met Powerslim.

Voor een langere tijd heeft de prijs van dit traject mij tegengehouden om een start te maken met SlimMentalCoaching. Toch bleef SlimMentalCoaching altijd in mijn gedachten.
Ik heb uiteindelijk tóch de stap genomen en ben begin december 2020 gestart met het traject. Ondanks dat de prijs mij eerst weerhield om ermee te starten, ben ik ontzettend blij dat ik de stap gezet heb. Ik voel mij nu super goed in mijn vel en het is iedere euro waard geweest!
Iedere week vlogen de kilo’s eraf. Dit was niet altijd even makkelijk, maar Julia heeft mij in de moeilijke momenten er goed doorheen weten te slepen.

Het fijne en het voordeel aan SlimMentalCoaching is dat ik na het behalen van mijn streefgewicht, nog steeds de begeleiding krijg om mijn doel te behouden. Julia en José staan altijd voor mij klaar met tips en adviezen.
Ik wil ze daarom ook super veel bedanken voor alles! Jullie zijn toppers en blijf vooral doen wat jullie doen.
 
 
kleding: A4
haar en make-up: CHANGE
tassen: Fashion Stash