'Niemand om me heen had er last van, maar ikzelf eigenlijk dagelijks. Dit wilde ik veranderen.'
Georgette Lentz
SMC'er

Ik ben Georgette, 33 jaar, sinds kort docent en moeder van twee heerlijke kinderen. Ik ben maar 1.65 groot…hierdoor is mijn vuistregel dat mijn maximale gewicht 65 kilo mag zijn. Helaas ging ik door omstandigheden voor een tweede keer over dit gewicht heen. Dat voelde niet goed! Ik vond mezelf minder mooi, voelde me onprettig in mijn lijf, vond winkelen en kleding passen niet meer leuk en was minder gelukkig met mooi weer en dus zomerkleding.

Niemand om me heen had er last van, maar ikzelf eigenlijk dagelijks. Dit wilde ik veranderen.

Ik vond Slim Mental Coaching online en ben geregeld de verhalen op hun site gaan lezen. Wanneer ik thuis of bij familie zei dat ik hierover nadacht was steevast het antwoord dat ik dat toch niet nodig had. Nou, dacht ik bij mezelf, ik bepaal wel even zelf wat ik nodig heb!

In het begin van mijn eerste lange onderwijs vakantie heb ik een afspraak gemaakt bij Julia en ben ik meteen gestart. In het begin een beetje stiekem, maar gaandeweg steeds trotser!

Ik ben heel gestructureerd en consequent te werk gegaan en vond het heel gemakkelijk in te passen in mijn leven. Het was verassend lekker en vaak eten. Het loonde meteen de eerste week en elke week. Dit was ontzettend motiverend en stimulerend! Oude kleding begon weer te passen en winkelen werd weer leuk. In ongeveer 8 tot 9 weken verloor ik 8 kilo. Nu ook al een paar weken goed in balans.

Mijn mindset en verhouding tot voeding is ten goede veranderd. Ik vind mezelf weer mooi, ben trots op mijn lijf en voel me vrouwelijk. Dit straal ik uit en geef ik door. Inmiddels zijn er in de familie al verschillende vrouwen ook gestart met zichzelf weer gezond en mooi te willen voelen met de juiste ondersteuning!

Mijn dochter heb ik gezegd dat mama weer gezond wilde worden en daarom iets anders at dan haar. De nadruk ligt niet op dun of slank zijn, maar fysiek en mentaal gezond en gelukkig zijn. Zij hoeft niet te leren lijnen of jojo’en, maar wel mag ze leren dat ze goed voor zichzelf moet zorgen.

Daarin wil ik een voorbeeld zijn. Ik vind Powerslim een geweldig concept en de vrolijke en lieve begeleiding van Julia stimuleert en steunt.

Heel erg gelukkig met de gemaakte keuze, het proces en het resultaat!