Ik heb géén suiker en een hoge bloeddruk meer. De medicijnen zijn niet meer nodig en ik voel me veel fitter.
Gonnie
SMC'er
 
 
 
Ik heb altijd op mijn gewicht moeten letten.
Toen ik in de overgang kwam en stopte met roken kwamen de kilo’s eraan. Ook kreeg ik last van hoge bloeddruk, suiker en heb ik zelfs een hartinfarct gehad.
 
Van de huisarts kreeg ik het advies om naar de diëtiste te gaan, dit was in coronatijd. De tips die ik telefonisch kreeg hadden geen meerwaarde voor mij en de suiker bleef hoog.
 
Na wat zoeken op google en ook de succesverhalen die ik via Facebook zag, heb ik de stap gemaakt naar Slim mental coaching. Dit met groot succes! Vanaf de eerste week vlogen de kilo’s eraf.
In totaal ben ik 21 kilo afgevallen in een half jaar tijd. Ik heb géén suiker en een hoge bloeddruk meer. De medicijnen zijn niet meer nodig en ik voel me veel fitter.
 
Dit dieet was voor mij makkelijk vol te houden. Ik mocht meer eten en het eten was ook nog erg lekker.
 
Ook vond ik het fijn om duidelijkheid te hebben. Bij de meeste diëten adviseren ze om minder te eten, dit was hier zeker niet het geval. Sterker nog, ik moest aan al het lekkere eten wennen!
 
Ook vond ik het fijn om variatie te hebben in het eten. Dan kun je het makkelijker volhouden.
 
Dank je wel José en Julia voor de leuke gesprekken en tips die ik van jullie ontvangen heb. Ik kijk uit naar mijn na traject! 
 
Liefs Gonnie