Na 34 weken gaf de weegschaal bij José aan dat het goed was: ik hoef nu 35 kg minder mee te nemen.
Harrie
SMC'er

Een jaar geleden zag ik bij een teamgenoot (ik had hem een half jaar niet meer gezien vanwege de Corona) dat hij toen een slordige 20 kg was afgevallen. Ik vroeg hem hoe hij dat in vredesnaam had gedaan: zijn vrouw volgde bij SMC een dieet aan de hand van PS-producten en uiteraard onder ‘strenge’ begeleiding van een coach (José).

 

Hij deed ‘noodgedwongen’ mee, hetgeen uiteindelijk geleid heeft tot dit resultaat. Het was volgens hem niet echt een straf om mee te doen. Sterker nog: alles wat volgens dat ‘dieet’ werd klaar gemaakt, smaakte heerlijk.

Dat was voor mij de trigger om eens te gaan praten met SMC. Ik heb verschillende keren in de loop der jaren geprobeerd om af te vallen, maar dat is nooit echt gelukt (vaak jojo-effect). Gezien zijn resultaat en werkwijze/filosofie van SMC, dacht ik dat het geen kwaad kon om met SMC te gaan praten. Nadat ik afgelopen zomer een gesprek heb gehad met José, ben ik van start gegaan met de startbox. In het begin was het wennen, maar na verloop van tijd ging het klaarmaken van de recepten vrij gemakkelijk. En het was niet gelogen: alles smaakte lekker (viel mij 200% mee).

Na 34 weken gaf de weegschaal bij José aan dat het goed was: ik hoef nu 35 kg minder mee te nemen. Nu is de grootste uitdaging om te stabiliseren, maar onder de ‘strenge’ begeleiding (de komende tijd (4 jaar) van beide coaches José en Julia zal dat zeker lukken.

Of beter gezegd: het MOET lukken. Ik voel me nu zoveel te beter. Als ik dan ook nog het resultaat zie op de foto-shoot, dan weet het zeker: ik wil niet meer terug naar het oude gewicht.