Met deze fijne begeleiding en de producten van PowerSlim is het makkelijk vol te houden. Doordat je 6 keer op een dag mag eten dus geen honger gevoel ervaart. En bovendien merk je snel resultaat.
Jolanda van Der Looij
SMC'er
In 2010 heb ik PowerSlim voor de eerste keer gedaan en ben toen -12 kilo afgevallen. Woog toen ik begon 74 kilo. Wel niet bij José. Ben toen op 62 kilo uitgekomen. Daarna geen begeleiding meer gehad. Waarop ik in 2020 weer op 68 kilo zat. Ik dacht dat laat het niet weer zover kome dat ik over de 70 kom! of zelfs hoger…
Ik zag op facebook keer op keer Slim Mental Coaching voorbij komen, Dus heb ik de stap genomen en José een mailtje gestuurd. Ze reageerde meteen en belde me op. We hebben gelijk een datum geprikt. Met deze fijne begeleiding en de producten van PowerSlim is het makkelijk vol te houden. Doordat je 6 keer op een dag mag eten dus geen honger gevoel ervaart. En bovendien merk je snel resultaat. Nu ik mijn streefgewicht heb bereikt mag ik nog 4 jaar lang gratis blijven langskomen voor de nodige coaching. Zodat ik nooit meer last heb van dat stomme jo-jo effect! Ben superblij dat ik deze stap genomen heb. José super bedankt voor je goeie begeleiding. Ik zou iedereen jou aanraden! En Julia jij bent ook een topper! De make-over en fotoshoot was geweldig om mee te maken! Manuel van Mc Copany ook jij complimenten. Zo blij mee dat ik ook nieuwe kledingsetjes gekocht heb. Jouw adviezen zijn geweldig! En niet te vergeten Change! Ik was hartstikke blij met mijn kapsel. Mijn make-up was ook prachtig!
 
Super bedankt José & Julia, we blijven elkaar zien! xxxx
Kleding: Mc Company Panningen - Visagie: CHANGE Panningen - Haren: CHANGE