-40 kg en vastberaden anderen te helpen om de bevrijding te geven die ik destijds mezelf heb gegund. Maar dan met de begeleiding die ik heb moeten missen.
José Van den Hurk
Coach

Mijn naam is José van den Hurk. Als geen ander weet ik hoe belangrijk je coach is tijdens je afvaltraject. Zelf heb ik jaren gevochten met mijn overgewicht door de kilo´s te haten en de calorieën te koesteren. Voor velen is dit een hele belangrijke emotie in ons leven die we maar niet op de rit kunnen krijgen.

Door keer op keer geconfronteerd te worden met mensen in mijn omgeving die nog steeds midden in het gevecht stonden. En deze keer op keer na een korte periode van euforie toch weer verloren, stond mijn besluit vast. Ik wil helpen! Reeds 12 jaar ben ik nu voedingsdeskundige. Persoonlijke ondersteuning staat centraal, jij staat op nummer 1!

Hoe blijf je gefocust en kan je dag na dag mijn nieuwe levensstijl makkelijk accepteren? Dit is natuurlijk een hele leerschool die ik samen met jou ga doorlopen. Dit doen we door telkens weer in een nieuwe fase van je afvaltraject te stappen. 
Wat heerlijk dat jij bij iedere nieuwe fase je een stukje meer geluk aan jezelf kunt geven.
Gun jezelf vrijblijvend het gesprek met mij dat je leven gaat veranderen.

De voeding heb ik helemaal op de rit voor je, je zult zien hoe makkelijk de verandering is. Jij volgt de richtlijnen die ik je aanreik en jij kunt hierdoor je energie stoppen in het bewust ervaren van je verandering.
José