De kilo’s vlogen er dan ook lekker af. Nu een half jaar later ben ik dus 25,5 kg lichter, heb geen bloeddrukmedicijnen meer en zit weer lekker in mijn vel.
Joyce Reijnen
SMC'er

Yes!! Ik ben zo blij met het resultaat. Ik ben 25,5 kg kwijt met behulp van Powerslim en mijn lieve coach José v.d. Hurk. Ik was al een aantal jaren niet zo blij met hoe ik eruitzag. In mijn jongere jaren was ik heel slank. Na de zwangerschappen van onze twee prachtige meiden kwam ik veel kilo’s aan en die kreeg ik er maar moeilijk weer af. Er kwamen stiekem toch telkens kilo’s bij. Op een gegeven moment ben ik ook niet meer op de weegschaal gaan staan. Op vakanties was ik altijd blij dat ik op mijn strandbedje kon blijven liggen met een goed boek en een zomerjurkje aan. Bij het sporten kreeg ik ook steeds meer last van allerlei kwaaltjes. In december 2019 ging voor mij de knop om.

Via via hoorde ik van Powerslim. Dus toen de knop eenmaal om ging, was een afspraak gauw gemaakt. Een aantal dagen voor kerst vol goede moed begonnen met de startweek. De grote uitdaging zat in de kerstdagen, want we zouden gaan gourmetten. Dat bleek echter goed te doen met de producten van Powerslim. Het fijne is dat je “gewoon” aan het eten bent (maar dan met de producten van PS). Moest wel echt effe uitzoeken wat ik lekker vond en wat niet, maar daar was ik snel achter. Ik maakte iedere week weer een schema wat ik wilde eten. De kilo’s vlogen er dan ook lekker af. Nu een half jaar later ben ik dus 25,5 kg lichter, heb geen bloeddrukmedicijnen meer en zit weer lekker in mijn vel. Maar dan komt een nieuwe uitdaging, nieuwe kleren. Voor het eerst in jaren heb ik jurkjes gekocht en ben er hartstikke blij mee. Dit is weer hoe ik wil zijn.

  • Kleding: MC Company
  • Visagie: Change
  • haren: Change