José stuurde me meteen een berichtje terug: 'zullen we eens gek doen? kom maar meteen langs ' en dat op koningsdag.
Kiki Arts
SMC'er

Nadat het een hele tijd niet goed met me ging door een burn out/depressie waarbij ik heel veel aangekomen ben stuurde ik 27 april 2020 mijn powerslimcoach een berichtje, ik wil een afspraak maken want wil zo snel mogelijk weer beginnen met Powerslim, ik was er helemaal klaar mee, ik woog voortaan over de 100 kg.

Ook de gedachten aan zoveel overgewicht in de corona tijd zette me aan het denken. Ik behoorde zeker tot de risicogroep.

José stuurde me meteen een berichtje terug: ‘zullen we eens gek doen? kom maar meteen langs ‘ en dat op koningsdag. ze was toevallig op haar praktijk. Dit heb ik dus ook meteen gedaan, dit moest zo zijn, dacht ik nog.

Ik kwam langs en Jose was meteen heel duidelijk. Omdat ik al een keer eerder powerslim had gedaan wilde ze ook helemaal opnieuw beginnen en alle producten weer uitproberen. Beginnen met de start weekmenu’s.

Daardoor probeerde ik weer eerst alles opnieuw uit en ze zorgde ervoor dat ik recepten uit ging proberen wat ik eigenlijk nooit eerder echt had gedaan. Ik was toch vaak van het makkelijk. Dus voorheen at ik veel te eentonig en mijn knop was toen niet helemaal om, ik was er nog niet helemaal klaar voor en stond er niet helemaal achter. Nu wel!

En anders zorgde Jose hier wel voor. Ze heeft me goed gemotiveerd en zette me ook echt aan het werk. Ook de vele complimentjes deden me goed. Ik ben dingen uit gaan proberen. Zelf sausjes gaan maken enz. Dat had nog niemand bij me klaar gekregen.

Nu beleef ik er ook plezier aan om recepten uit te proberen. Vroeger at ik vaak kip en nu bestel ik voortaan zalm als ik ga uiteten. Het is ook grappig om te zien dat mijn omgeving hier zelfs aan moet wennen. Ik geniet nu ook echt van eten. En heb geleerd wat ik moet doen als ik toch in de verleiding kom. Wat kan ik anders pakken, of wat ga ik doen zodat het niet meer in mijn hoofd zit want mijn lichaam heeft er eigenlijk geen behoefte aan.

De producten zijn ook zo lekker, dat ik de behoefte niet meer heb om anders te gaan snoepen. Nu geniet ik van mijn chocolade parels of chunky reep. Dit is echt een genietmomentje terwijl ik van tevoren alles achter elkaar opat. Nu heb ik ook geen hongergevoel.

Ik ben nu in 27 weken 35kg afgevallen!! Het gaat zo goed dat ik het liefst nog een paar kilo meer wil afvallen, dus daar ga ik nu mee door. Ik heb mijn doel bereikt en heb de make over gekregen van mijn powerslim coach, dit motiveerde mij enorm het was zo’n geweldige dag!

Ik voel me goed, heb weer energie en ben een veel leukere moeder voor mijn kinderen. Ga weer leuke dingen met ze doen en heb daar weer de energie voor. Ook beleef ik weer veel plezier met mijn hobby: Duiken!

Ik wil andere ook graag stimuleren om te gaan beginnen, je word een ander mens. De complimenten doen je ook zo goed. Mensen zeggen voortaan dat ik straal!

En ik weet dat volhouden het moeilijkste gaat worden, maar mijn eetpatroon is al zo veranderd, heel mijn levensstijl. En ik weet dat Jose mij hierin blijft ondersteunen daar heb ik veel vertrouwen in.

Ik wil nooit meer terug naar hoe ik was.

Kleding - MC Company Panningen. Visagie - CHANGE Panningen. Haren - CHANGE Panningen.