Ik word blij van mijn spiegelbeeld, ik word blij van kleren passen en ik kan met trots zeggen: "Dat pak staat me geweldig!"
Leonie
SMC'er
November 2021
“Ik wil ook dat zo’n pak me mooi staat.”
Al een tijdje zat ik niet lekker in mijn vel.
Al een tijdje was ik aan mezelf aan het werken en had ik mooie stappen gezet om weer terug naar mezelf te komen. Het was me gelukt om weer blij te zijn met de dingen die ik doe en van de dingen en mensen om me heen. Maar toch nog niet helemaal blij met mezelf.
 
Kleren die steeds minder mooi zitten, iedere keer weer datzelfde zwarte jurkje uit de kast halen, balen dat broeken niet lekker zitten en iedere keer dat figuurcorrigende broekje aan.
Winkel in en winkel met lege handen weer uit.
Het frustreerde, er moest verandering komen.
 
SMC kwam voorbij in sociale tijdlijnen en het triggerde steeds meer om de volgende stap voor mezelf te zetten en te kijken of PS iets voor mij zou zijn.
En wat heeft het me veel gebracht!
 
Na een wenperiode heb je snel door wat wel en niet kan en heb je een nieuw eetpatroon.
Ik was bang dat ik stiekem toch veel behoefte zou hebben aan lekkers, maar door de verschillende variaties in producten en de regelmaat in maaltijd viel dat heel erg mee.
Ik heb niet het gevoel gehad dat ik iets moest laten, had genoeg ander lekkers om te snacken. En af en toe een klein beetje cheaten zorgde er ook voor dat het goed vol te houden was.
 
Juli 2022
Inmiddels is er ongeveer 20 kilo vanaf en kan ik zeggen dat ik weer blij ben met mezelf.
Ik word blij van mijn spiegelbeeld, ik word blij van kleren passen en ik kan met trots zeggen: “Dat pak staat me geweldig!”