Uiteindelijk heb ik mijn streefgewicht bereikt. Ik ben super trots op mezelf en voel me weer fijn in mijn lichaam. Zonder de hulp van deze 2 lieve mensen was me dit nooit gelukt.
Margriet
SMC'er

Via mijn vriendin ben ik bij Slim Mental Coaching terechtgekomen. Zij had er veel positieve geluiden over gehoord.


Telefonisch heb ik een afspraak gemaakt en kwam bij Julia terecht. Ik dacht een kennismakingsgesprek kan geen kwaad. Ik stond er in eerste instantie behoorlijk afwijzend tegenover.
Na een screening schrok ik toch wel van de resultaten en dacht ik laat het gewoon maar eens proberen en dan kijken we wel hoe het loopt.
De eerste week was best zwaar. Je zit helemaal niet in het systeem hoe alles werkt en ik hou ook helemaal niet van koken. Toen bleek dat ik meteen al 2 kg was afgevallen, was ik wel super blij en positief.


Ik besloot er ook volledig voor te gaan.
De weken die volgden bevielen heel goed. De gerechten die ik klaar maakte, waren heerlijk en ook gemakkelijk te bereiden. Ik vond het zelfs leuk om te koken. Dit had ik nooit van mezelf gedacht.


Op een gegeven moment gaat het afvallen niet meer zo snel. Dan raak je een beetje in een dip en is het moeilijk om je weer op te pakken en door te gaan. Maar Julia en Jose wisten je altijd weer op te beuren en het positieve eruit te halen. Echt top mensen!


Uiteindelijk heb ik mijn streefgewicht bereikt. Ik ben super trots op mezelf en voel me weer fijn in mijn lichaam. Zonder de hulp van deze 2 lieve mensen was me dit nooit gelukt. Heel erg bedankt hiervoor! Ik wil heel graag dit gewicht behouden en ik weet ook zeker dat me dit gaat lukken.

Groetjes Margriet