Ik kan alleen maar zeggen als ik het kan, dan kan jij het ook! Jezelf mooi willen voelen met de juiste ondersteuning wie wil dat nu niet!
Marieke Luijten
SMC'er
Ik ben Marieke, 34 jaar, gelukkig getrouwd en moeder van drie jonge kinderen (6, 4 en 1). Ons gezin was met de komst van onze jongste dochter compleet en na de zomervakantie van 2021 vond ik dat het tijd werd voor mezelf. Ik wilde graag terug naar het gewicht van voor dat ik de eerste moeder werd. Nooit durven hopen dat het nog wat kilos meer werden… Ik vond mezelf minder mooi, voelde me onprettig en was minder gelukkig met mijn lichaam. Dit wilde ik veranderen.
 
Door enthousiaste verhalen van enkele klanten in mijn schoonheidssalon kwam ik terecht bij Slim Mental Coaching. Ik heb via Julia informatie opgevraagd en direct na onze zomervakantie had ik al mijn eerste afspraak met Jose. Vlak nadat onze jongste dochter 1 jaar werd ben ik gestart met het dieet. In het begin stiekem, maar uiteindelijk mocht iedereen weten wat voor dieet ik aan het volgen was.
 
Ik kom uit een bourgondische familie en houd van koken en lekker eten. Het was even wennen en uitzoeken hoe ik mijn maaltijden kon combineren met de rest van het gezin, maar uiteindelijk was het verassend lekker en ook meer dan voldoende. Soms dacht ik “moet ik nu echt alweer iets eten?”. Het helpt natuurlijk als de resultaten goed zijn, want binnen 5 dagen was ik al 2,2kg kwijt! Dit was ontzettend motiverend en stimulerend! Kleding werd te groot en kleding passen was weer leuk! In ongeveer drie maanden ben ik 12 kilo lichter en misschien nog wel het belangrijkste: ik ben al een tijdje goed in balans.
 
Voeding en nog gezonder koken is ten goede veranderd. Ik vind mezelf weer mooi, ben trots op mezelf en voel me fijn. Ik kan alleen maar zeggen als ik het kan, dan kan jij het ook! Jezelf mooi willen voelen met de juiste ondersteuning wie wil dat nu niet!
 
Genieten van lekker eten kan nog steeds en dat doe ik ook nog al te graag. Maar wel ben ik me bewust geworden van mijn levensstijl en waar ik aanleg voor heb. Ik vind Powerslim een geweldig concept, heerlijk eten en de heerlijke kopjes thee en juiste begeleiding van Jose stimuleert alleen maar meer!
 
Ik ben erg gelukkig met de gemaakte keuze en voor de muesli en chunks kom ik graag nog vaak langs bij deze gezellige dames! Trots op mijn eigen prestatie!