'Kortom: ik wilde de juiste begeleiding, ook na het behalen van mijn streefgewicht om dit te behouden, op een plek waar ik me vertrouwd voel'
Marinka Lemmen-Vissers
SMC'er
 
Sinds de geboorte van mijn zoontjes zijn de kilo’s eraan blijven plakken. Ik was ervan overtuigd dat het me zelf zou lukken om deze eraf te krijgen. Dit lukte wel, maar het me te traag en ik miste de stok achter de deur. Inmiddels zijn de boys 7 & 5 en was het me nog niet gelukt.
Ik kon mezelf overigens prima aankijken in de spiegel, maar wat kilo’s eraf zou zeker fijner zijn. En kampte met wat lichamelijke ongemakken, waarvan ik ook wel wist dat verandering wenselijk was. Mijn knop was om! En ik ging het voor mezelf doen!
Via bekenden had ik al vaker een bericht op Facebook voorbij zien komen van Slim Mental Coaching. Het programma dat gebruikt wordt was me niet onbekend, maar ik wilde meer dan alleen productjes. Voor mij waren dit ook:
– het stellen van kleine doelen en zelf de regie houden.
– na het behalen van mijn streefgewicht, met de juiste begeleiding weer terug naar koolhydraten. Iets wat ik overigens gelijk ook heel spannend vond, na jaren koolhydraatarm eten.
– En bovenal op gewicht blijven!
Kortom: ik wilde de juiste begeleiding, ook na het behalen van mijn streefgewicht om dit te behouden, op een plek waar ik me vertrouwd voel.
 

Dus dacht ik, maak toch eens een afspraak om te kijken wat ze voor mij konden betekenen. Ik werd warm ontvangen door Julia, die mij liet zien hoe mijn lichaam ervoor stond en wat haalbaar zou kunnen zijn. Maar mijzelf de regie bij het stellen van doelen gaf, heel fijn. Het haalbare leek namelijk zover weg, dus begonnen we eerst eens met 10kg, om daarna verder te kijken. Na mijn eerste gesprekje ging ik enthousiast naar huis met de startbox. Vol goede moed en steun van het thuisfront ging ik aan de slag. Waar nodig kon ik Julia een appje sturen.

De recepten zijn heerlijk en makkelijk te bereiden en je ontdekt vele nieuwe smaken. 1 keer per week maakte ik mijn planning en mijn eigen weekdoosjes. Voor mij waren de keuzes uit vele producten en alternatieven om gezellig mee te kunnen doen erg helpend. Nadat er 10 kilo af waren, besloot ik voor nog eens 10 kilo eraf te gaan. En uiteindelijk ook de laatste 5.
Yes I dit it and damn I feel good! 25 kilo eraf! Het gewicht van de jongste, wat een bewustwording. Iets waar ik een klein jaar terug alleen nog maar over durfde te dromen.
Het heeft inderdaad ook wat geld gekost, aan zowel producten alsook aan de nieuwe garderobe. Maar dat is het mij meer dan waard! Gezondheid is onbetaalbaar.
Dank je wel Julia steun en leuke gesprekjes!
En José voor het meedenken en leuke inspiratie.
Jullie coaching is van onschatbare waarde.