Het programma sluit heel goed aan bij de dagelijkse praktijken, waardoor het goed is in te passen in de gezinssituatie en ook goed is vol te houden.
Marlie
SMC'er

De trucs om af te vallen,  ik ken ze bijna allemaal. De kunst zit hem in het volhouden. Ook ik heb door de jaren heen diverse diëten gevolgd, maar zodra ik mijn gewenste resultaat had bereikt, viel ik weer langzaamaan terug in het ‘oude’ patroon, met het zogenaamde ‘jojo-effect’ tot gevolg.

Bij mijn laatste dieet viel ik uiteindelijk helemaal niet meer af. Een darmprobleem bleek de oorzaak, waardoor het afvallen niet lukte. Diverse voedingssupplementen in combinatie met een gevarieerd voedingspatroon moesten ervoor gaan zorgen dat mijn darmen weer optimaal zouden gaan functioneren.

Op aanraden van mijn huisarts ben ik uiteindelijk bij Slim Mental Coaching, de praktijk van José en Julia terecht gekomen. Hun programma sluit heel goed aan bij de dagelijkse praktijken, waardoor het goed is in te passen in de gezinssituatie en ook goed is vol te houden.

Afgelopen zomer ben ik na een heel prettig intakegesprek met José gestart met het programma. In het begin moest ik wel even wennen aan de smaken van de producten, maar al snel was ik eraan gewend en had ik mijn weg in mijn nieuwe leefstijl gevonden.

Het kostte me over het algemeen dan ook geen enkele moeite om het vol te houden, want ik kon lekker en gezond eten.

En zat het dan toch een keertje wat tegen, dan was José er die me mentaal weer een zetje in de goede richting gaf.

Nu, na 8 maanden heb ik mijn streefgewicht behaald en ben ik 27 kg lichter! Wat ben ik blij met dit resultaat. Nu komt de periode waar ik anders zo’n moeite mee had, het behouden van mijn gewicht. Gelukkig word ik nog 4 jaar lang in dit natraject begeleid door Slim Mental Coaching.

Ik heb er alle vertrouwen in dat dit een blijvend resultaat gaat zijn.