heerlijk zo geordend een traject volgen en vanaf de eerste week resultaat zien.
Monique
SMC'er

Vorig jaar tijdens onze vakantie had ik mezelf de belofte gedaan dat ik de volgende vakantie slanker in een bikini zou zitten.
Stiekem waren er de afgelopen maanden teveel kilo’s bijgekomen o.a. door de overgang.
Ik ben lid geworden bij een sportschool voor een personal trainingstraject, dit lag totaal buiten mijn comfort zone maar er moest iets gebeuren. Vanaf juli ben ik intensief gaan sporten en kreeg ik voedingsadvies.

Mijn doel was niet zo zeer om kilo’s af te vallen maar ik wilde strakker in mijn vel komen/zitten. Tijdens het eerste deel van mijn sporttraject viel ik 4 kilo af en veranderde mijn lichaamsbouw.

Eind 2023 had ik nog een goed voornemen voor 2024, ik was vastberaden om definitief van mijn overtollige kilo’s af te komen om een nog strakker lijf te krijgen. Ik zag goede resultaten bij mijn overbuurvrouw die het traject van SMC gevolgd had en JA dat was wat ik wilde.

5 januari 2024 ben ik gestart bij SMC, geen enkele week “anders” eten heeft mij moeite gekost, ik vond het zo leuk om nieuwe recepten uit te proberen, ik ging elk zondag aan tafel zitten met de receptenboek en een notitieboekje en maakte een eet planning voor de komende week, heerlijk zo geordend een traject volgen en vanaf de eerste week resultaat zien.

De wekelijkse peptalks met Julia heb ik als erg prettig ervaren. Helemaal top.

Halverwege april ben ik nog eens 10 kilo afgevallen door het PS traject. Ik voel mij tegenwoordig zo lekker in mijn (strakke) lijf dat ik weer enthousiast wordt van foto’s van mijzelf, iets wat ik al maanden niet meer prettig vond omdat ik er erg onzeker van werd als ik ze terug zag.

Nu ik een goede 2 tot 3 kleding maten dunner ben geworden sta ik heel anders in het leven en heb ik een nieuwe belofte gemaakt, ik ga NOOIT meer terug naar de Monique die door haar gewicht niet op foto’s wilde !!

Dit gewicht, dit uiterlijk, deze zelfverzekerdheid hoort vanaf nu bij mij want ze laten mij weer stralen.

Ik heb mijzelf beloond met maar liefst twee nieuwe bikini’s om tijdens de komende zomer te stralen as never before !