Na mijn 2de zwangerschap ben ik veel aangekomen. Augustus 2019 was ik er klaar mee en wilde ik gaan afvallen. Hulp vond ik op dat moment niet nodig.  Ik dacht dat ik het wel alleen kon……
Dat lukte een heel stuk. Een dikke 18 kilo kreeg ik er zelf vanaf, maar toen ik in een zware periode terecht kwam in 2020 bleek dat ik het helemaal niet alleen kon. De kilo’s vlogen er weer aan. Ook kwam Corona wat het niet altijd gemakkelijk maakte door het gedwongen thuiszitten. In mei 2020 ging ik Googelen en vond ik PowerSlim. Ik meldde me aan en een uurtje later kreeg ik een telefoontje van José , direct een afspraak gemaakt en 1 dag later had ik mijn gesprek al. Met een heel dubbel gevoel ( ook wel falen omdat het me dus alleen niet lukte ) ging ik erheen. Wat me op dat moment het meeste aansprak was de 4 jaar durende gratis begeleiding als je je doel bereikt hebt. Dit vond ik belangrijk voor het niet terugvallen. Ook kreeg ik toen mijn startpakket mee en zag het na een zware tijd weer wat positief in. Nancy …… zei José, “18 december 2020 heb jij je streefgewicht bereikt!.”
 Ik weet nog dat ik toen dacht, poeh dat is wel een hele hoop geld, maar ergens in mijn gedachten ook dat het dan nog meer een stok achter de deur zou zijn om het vol te blijven houden. Na dit 1ste gesprek belde ik een vrienden met, ” je gelooft het nooit maar voor 2021 ben ik op gewicht.” Dit hield ik steeds vast.

Vol enthousiasme begon ik eraan, een voordeel had ik “CORONA”, dus minder feestjes en verjaardagen. De mensen om me heen wisten ervan en hielden er rekening mee. Met steeds 18 december in mijn hoofd en met kerst een make-over en fotoshoot, ging ik door. 18 december is het net niet geworden, maar 23 december 2020 was mijn doel bereikt. Een vreugde sprongetje heb ik wel gemaakt met José. In totaal ben ik 38,2 kilo afgevallen! Helaas door Corona kan mijn fotoshoot niet doorgaan, maar dat halen we nog in. De vriendin die ik in mei belde om te vertellen dat ik 2021 mijn doel ging bereiken stond me 23 december met een dikke bos rozen op te wachten. Net zoveel rozen als mijn gewicht nu. Dankzij mijn coach en de lekkere producten van PowerSlim kan ik stralend en gelukkig 2021 in !!!!!

 

– Haren en make-up door CHANGE 

– Styling en kleding door MC Company 

– Tassen door Fashion Stash 


SAMENWERKINGEN!:

- Haren en make-up door CHANGE 

- Styling en kleding door MC Company 

- Tassen door Fashion Stash