Mede door de deskundige en enthousiaste begeleiding van José en Julia durf ik nu weer trots in de spiegel te kijken en ga ik weer met plezier nieuwe kleding kopen. José en Julia bedankt, jullie zijn een superteam!
Roswita
SMC'er

Ik durfde niet meer in de spiegel naar mezelf te kijken en foto’s deed ik vernietigen. Het was erg confronterend om me zelf zo te zien. Kleren zaten allemaal te strak en alles puilde uit.
Veel pijn, vermoeidheid, weinig energie en bewegen ging steeds moeilijker. Ik zat in een visuele cirkel waar ik zelf niet uitkwam.
Er moest iets gaan gebeuren, maar hoe…?

Na enige tijd gegoocheld te hebben kwam ik de site van Slim Menthol Coaching tegen van José en Julia. Ik twijfelde of ik het wel zou gaan doen, maar na enige tijd had ik toch een afspraak gemaakt. Vanaf het eerste moment toen ik binnenstapte voelde ik me op mijn gemak. Een warm, hartelijk ontvangst met een kopje koffie was mijn eerste ontmoeting. Het voelde goed.

Het eerste gesprek was informatief, maar ook duidelijkheid en vooral eerlijkheid wat je ervan mocht verwachten. José vertelde mij eerlijk dat ik er wat langer over zou gaan doen, mede door de beperking van bewegen en sporten.
Maar kijk aan…. het is gelukt. Elk onsje is er één en als het even niet lekker liep was José er die me moed in sprak om door te gaan.
Mede door de deskundige en enthousiaste begeleiding van José en Julia durf ik nu weer trots in de spiegel te kijken en ga ik weer met plezier nieuwe kleding kopen.
José en Julia bedankt, jullie zijn een superteam!

Groetjes Roswita Bleser