Samen met mijn moeder ben ik gestart bij SMC en na een week was ik al ruim 2 kilo kwijt!
Rowie Stappers
SMC'er
Hey beste lezer,
Ik ben Rowie, 24 jaar en inmiddels 7 kilo lichter! Een aantal weken geleden kwam ik in contact met Julia en ben ik begonnen met het traject. Dit omdat ik al een tijdje onzeker was over mijn figuur en graag wat kilo´s kwijt wilde. Ik wilde dit al lang maar ik ben echt iemand die een stok achter de deur nodig heeft.
 
Samen met mijn moeder ben ik gestart bij SMC en na een week was ik al ruim 2 kilo kwijt! Ook de weken die volgde verliepen goed en ik voelde me weer steeds fijner in m´n eigen lijf.
 
Julia heeft mij geholpen weer structuur te geven in mijn voeding en heeft mij gemotiveerd om er volledig voor te gaan. Het resultaat mag er zijn, want na 6 weken was ik op mijn ideaalgewicht.
Ik ben trots op mezelf en natuurlijk op mijn moeder, dat we samen de stap hebben genomen om ervoor te gaan. We hebben samen onze nieuwe eetwijze omarmt en genoten van de heerlijke producten en recepten die Slim Mental Coaching te bieden heeft.
 
Je hebt zoveel keuze dat er voor ieder iets lekkers is en je dus geprikkeld blijft door iedere keer iets nieuws te proeven.
 
Ik wil Julia en natuurlijk ook José bedanken voor de goede coaching, goede zorgen, het luisterend oor en de mega leuke make-over samen met mam!
 
Veel liefs,
Rowie