Gedurende het traject ben ik er achter gekomen dat je super lekkere dingen kan maken met gezonde producten! Ik heb veel meer kennis gekregen wat eten eigenlijk inhoud. En ben me meer bewust van mijn lichaam, ik gun het mezelf!
Sanne
SMC'er

Na de geboorte van onze 2de zoon Gies wilde ik het anders gaan doen! 

Afgesproken met mezelf dat ik na het stoppen van de borstvoeding ging afvallen. Ik weet dat vooruit plannen met eten nu nodig is, waar ik voorheen de tijd niet voor nam. Voor mezelf en voor de jongens, een gezonde fitte mama dat vind ik belangrijk. 

Gedurende het traject ben ik er achter gekomen dat je super lekkere dingen kan maken met gezonde producten! Ik heb veel meer kennis gekregen wat eten eigenlijk inhoud. En ben me meer bewust van mijn lichaam, ik gun het mezelf! Tijdens het traject kom je jezelf op vele vlakken weer tegen waar ik me niet bewust van was. De gesprekken waren fijn en door dat ik elke week die stok achter de rug heb kon/ kan ik mijn praat kwijt. 

Je ziet het nu aan mijn uiterlijk, want mijn doel is behaald rondom het afvallen. Maar het begind nu pas! Het gewicht behouden, mijn levensstijl veranderen. Hier ben ik bewust mee bezig! Fijn dat ik hier nog ondersteuning in krijg. 

 

Bedankt José en Julia, en Wouter ❤️, geen oordeel alleen maar trots en motiverend.