Tijdens het eerste weegmoment woog ik 109.9 kilo.
Sanne Crijns
SMC'er

In 35 weken – 35 kilo! Ik voel me een ander mens!

Al mijn hele leven kamp ik met overgewicht. Al verschillende keren ben ik gewicht verloren door op dieet te gaan, maar dit zat er net zo snel ook weer aan. Ik was er klaar mee! Al een tijdje wilde ik gewicht verliezen, maar het lukte mij niet om mijn leefstijl en voeding te veranderen op eigen kracht. Ik had iets nodig wat me een zetje zou geven.. maar wat?

Ik zag Powerslim voorbij komen bij een kennis op facebook. Zou dit dan iets voor mij zijn? Maar wat is het precies? Begin december 2019 nam ik de stap en heb ik Jose gebeld voor een intakegesprek.

Tijdens het eerste weegmoment woog ik 109.9 kilo. Ik was zo vastberaden om iets aan mijn gewicht te gaan doen dat ik meteen gestart ben. Waarom wachten en al die kilo’s erbij eten tijdens de feestdagen! Nee dat wilde ik niet meer!

Zo gezegd, zo gedaan. Na het starterspakket en een periode van proeven van allerlei soorten warme maaltijden, ontbijt/lunches, desserts, snacks etc. had ik door welke powerslim producten mij een goed gevoel gaven.

Producten die lekker zijn, waar ik van mag genieten en ook nog mee afval! Dat gaf mij een boost! Ik ben gek op toetjes en zoetigheid en geniet veel minder van warm eten. Ik lust weinig van de warme maaltijden, waardoor ik weinig variatie had ik mijn avondeten. Samen met Jose heb ik gekeken naar de maaltijden die ik wel lustte van powerslim en hoe ik hier toch van kon genieten en variëren.

De kilo’s vlogen er al snel af en dit gaf mij weer motivatie om door te gaan!

Mijn streefgewicht was 78 kilo. Als ik maar al onder de 80 zou zijn, want dat was mij al jaren niet meer gelukt!

Eenmaal bij de 78 kilo bedacht ik me dat ik ook wel door kon gaan tot 75 kilo. Het gaat immers toch zo goed! Tijdens de laatste kilo’s breekt ook de zomervakantie aan. Spannend, want hoe ga ik dat aanpakken? Bbq-en, ijsjes, warm weer en geen zin om te koken….

Jose heeft me hier doorheen geholpen! We hebben gesproken over deze moeilijke momenten. Wat als er een bbq is. Wat mag ik dan eten? Welke keuzes zijn verantwoord en gezond, maar vooral ook lekker? Hierdoor is het mij gelukt om tijdens de zomervakantie met al die extraatjes op gewicht te kunnen blijven.

Na de zomervakantie heb ik mijn nieuwe leefstijl weer opgepakt en vlogen de laatste kilo’s eraf. Nu kan ik met trots zeggen: Het is mij gelukt!! Ik weeg 75 kilo!

Als ik foto’s van mezelf terugzie van 1 jaar geleden dan zie ik een ander mens. Ik voel me fitter, heb meer conditie en kan weer actief meespelen met mijn kinderen van 3 en 5 jaar. 1 ding weet ik zeker: Ik wil zeker niet meer terug naar de 109.9 kilo!

Ik heb geleerd dat ik best een keer iets lekkers mag eten, maar met mate. Ik kies nu veel bewuster wanneer ik mezelf dit toelaat. En stel mezelf de vraag of ik het echt heel erg lekker vind of dat ik er gewoon zin in heb.

Dit Powerslim avontuur heeft me nu al veel bewuster gemaakt wat ik mag en kan eten en hoe ik toch kan genieten zonder blijvend in gewicht aan te komen!

Op gewicht blijven is altijd moeilijk voor me geweest, maar ik heb er vertrouwen in dat ik met de tips van Jose deze moeilijke fase ga doorlopen en eindelijk voor het eerst in mijn leven stabiel kan blijven!

Groetjes Sanne Teeuwen-Crijns

12 augustus 2019

  • Kleding: MC Company
  • Visagie: Julia