De kilo’s vlogen eraf. Maar het was niet altijd even makkelijk om tijdens een feestje “nee” te zeggen tegen al dat lekkers op de tafel.
Suzanne
SMC'er

In juni keek ik in de spiegel en ik dacht, zo kan het echt niet langer. Al vaker had ik een begin gemaakt met afvallen, maar na een paar weken ging dat weer helemaal mis.


Dus ben ik op internet gaan zoeken naar een methode die bij mij past. Zo kwam ik begin juli terecht op de site van Slim Mental Coaching. De stoute schoenen aangedaan en een afspraak gemaakt bij Julia.


Voor mijn gezin was het toch even wennen. Ik heb geprobeerd om zo veel mogelijk voor het hele gezin te koken. Voor hun wel gewoon pasta, rijst, aardappelen en brood en voor mij de produkten van Power Slim.


De kilo’s vlogen eraf. Maar het was niet altijd even makkelijk om tijdens een feestje “nee” te zeggen tegen al dat lekkers op de tafel.


Over het algemeen ging het afvallen goed en als het even tegen zat dan waren daar altijd weer Julia en José om me moed in te praten.
Toen de vraag kwam of ik mee wilde doen aan de make over, had ik wel even mijn bedenkingen (eigenlijk iets wat ik normaal nooit zou doen).

Maar we hebben een heel gezellige dag gehad en ik heb heel veel leuke reacties gehad op de foto’s.
Het was echt tof om eens mee te maken.


Dank jullie wel voor de steun die ik van jullie heb mogen ontvangen.
Ik vind het fijn dat ik in de komende periode nog bij jullie binnen kan lopen om ervoor te zorgen dat ik in balans blijf.


Als ik terug kijk op het laatste half jaar dan was het niet altijd makkelijk, maar wat je ervoor terug krijgt is geweldig.