Voor mijn lengte van 1.60m was ik toch ECHT te zwaar. En inmiddels moest ik ook een grotere kledingmaat gaan kopen....
Tamara
SMC'er
Ik kwam bij Slim Mental Coaching uit via een collega. Na een tijdje toch de stap gezet om te bellen. We plande gelijk een afspraak en kon diezelfde dag nog komen. Ik vond het wel spannend om die stap te zetten, maar er moest iets gaan veranderen. Voelde me al een langere tijd niet happy in mijn vel. Als ik naar mezelf in de spiegel keek vond ik het niet fijn wat ik zag. Voor mijn lengte van 1.60m was ik toch ECHT te zwaar. En inmiddels moest ik ook een grotere kledingmaat gaan kopen. Toen dacht ik echt, dit kan en wil ik niet. En in september 2020 was mijn trouwdag en wilde er natuurlijk mooi uitzien.
Het kennismakingsgesprek met José voelde gelijk fijn, het klikte meteen en was er klaar voor om te starten. We hadden mijn doel gepland en ging direct aan de slag. De eerste weken ging super goed, maar op een gegeven moment ging ik niet meer vooruit. Ik bleef “hangen”. De weegschaal gaf elke week hetzelfde aan, terwijl ik voor mijn idee toch echt mijn best ervoor deed. Dit gevoel werkte niet mee en op een gegeven moment dacht ik, het is goed zo. Ik val niet meer af, ben best tevreden over hoe ik er nu uitzie.
Met José erover gepraat, want ja het zat met toch niet lekker om op te geven. Ik wilde mijn streefgewicht halen. Zij zei, wat als we je make over inplannen, dan kun je er naartoe werken. Heb de afspraak met Julia ingepland. De knop ging om en ik begon toch weer af te vallen. Ik kwam weer in de goede flow en ging er helemaal voor. Helaas kwam corona ertussen, maar die make over……die komt er!
En nu is dan toch het moment dat ik mijn streefgewicht behaald heb! Ben super trots op mezelf. Het zijn misschien niet veel kilo’s, maar voor mij maakt die paar kilo zoveel verschil. Blij met de hulp van José en Julia, want zonder hun was het mij niet gelukt. Jullie zijn toppers!
 
 
 
kleding: A4
haar en make-up: CHANGE
tassen: Fashion Stash