Achteraf zijn deze 8 weken super snel omgevlogen. En… wat zijn 2 maanden in je leven? Nu heb ik een geweldig gevoel: ik zit lekker in mijn vel!
Wendy Rutten
SMC'er
Hierbij mijn SMC verhaal:
 
Strakker in mijn lichaam, dit was mijn doel. Dus niet vele kilo’s afvallen, maar gewoon ‘lekker in je vel’ zitten. Na zelf vele pogingen te hebben gedaan om af te vallen, heb ik uiteindelijk toch de stap genomen om in december bij SMC binnen te lopen. 
 
Tijdens mijn intake met Julia gaf ik aan graag in het nieuwe jaar te willen starten, als ‘goede voornemen’. Zo gezegd, zo gedaan… Op dinsdag 4 januari was het zover en ben ik gestart met het fantastische programma. De nieuwe manier van eten was goed te doen, maar ik was ook streng voor mijzelf. Je mindset moet je helemaal omzetten, zodat je de discipline kunt houden. 
 
Wanneer ik naar een feestje of verjaardag ging, nam ik gewoon mijn eigen eten mee. Consequent blijven is de sleutel. Regelmatig werden ook gerechten meegegeten door mijn gezin. Ook zij gingen eveneens op hun gewicht letten. Samen sta je sterk! 
 
Dit gaf mij een extra stimulans om hiermee samen verder te gaan. Al jaren beoefen ik met regelmaat verschillende sporten. Dus de lichaamsbeweging was makkelijk naast het programma te doen. Na 2 maanden, net voor de carnaval, had ik mijn doel bereikt. Achteraf zijn deze 8 weken super snel omgevlogen. En… wat zijn 2 maanden in je leven? Nu heb ik een geweldig gevoel: ik zit lekker in mijn vel! En ik ben overtuigd dit te behouden.  Want na het behalen van mijn ideaalgewicht blijf ik nog komen!!
 
Groetjes Wendy