Drie jaar geleden ben ik gestopt met roken, dit gaf de nodige kilo's. Daarbij heb ik al jaren last van PDS prikkelbare darm syndroom. Daardoor had ik enorm veel last van dat opgeblazen gevoel. Ik had al van alles geprobeerd maar tevergeefs...
Yvonne Sterenborg
SMC'er

Samen met mijn lieve coach José heb ik in 13 weken tijd mijn streefgewicht behaald.

Drie jaar geleden ben ik gestopt met roken, dit gaf de nodige kilo’s. Daarbij heb ik al jaren last van PDS prikkelbare darm syndroom. Daardoor had ik enorm veel last van dat opgeblazen gevoel. Ik had al van alles geprobeerd maar tevergeefs…

Toen kwam José op mijn pad. Ik dacht bij mezelf… Deze poging waag ik nog en dat is dan ook echt gelijk mijn laatste poging. Natuurlijk was ik sceptisch. Ik was helemaal klaar om van alles maar te proberen om zo weer een met een teleurstelling te moeten dealen. Maar José wist mij te overtuigen.

EN KIJK MIJ NU, 13 WEKEN LATER!!!

Ik voel me slank fit zelfverzekerd en helemaal happy. Er is geen sprake meer van een opgeblazen gevoel. En ik hoef zelfs mijn medicijnen voor mijn PDS ( Prikkelbare darm syndroom ) niet meer te slikken. Ik heb er simpelweg geen last meer van!

Koken doe ik nu ook erg graag! Ik had nooit gedacht dit ooit van mezelf te kunnen zeggen. Ik maak nu heerlijke gerechten klaar! En het mooiste van alles is dat ik me enorm gezond voel.

Dus al met al een super resultaat. En ik raad Slim Mental Coaching aan voor mensen die net als mij dealen met PDS.

José, bedankt voor de steun de kennis en vooral het terug geven van mijn leuke gezonde ik.

  • Kleding: MC Company